![GettyImages-911540748](https://kep.index.hu/1/0/4162/41623/416235/41623594_9dde483bdf6a48541728b8efa9718c15_wm.jpg)
Hozzávalók
- 1 bögre mandulaliszt
- 2 ek. zabpehelyliszt
- ízlés szerint édesítő
- 1 mk. só
- 3 nagyobb darab tojás
- 1 ek. vaníliakivonat
- 0.5 bögre tej
- 2 nagy ek. puha vaj
- 1 nagyobb tk. szódabikarbóna
Elkészítés:
1. Keverj a hozzávalókból sűrű masszát egy robotgéppel, és pihentesd negyedórán át.
2. Ha ezzel megvagy, nézd meg, hogy sűrű gofritésztát kaptál-e, vagy ki kell-e egészítened esetleg egy kis tejjel vagy zabpehelyliszttel.
3. Ha a tészta tökéletes, előmelegített, olajsprayvel lefújt gofrisütőben 5-8 perc alatt süsd készre a gofrikat.
![Ezek a Michelin-csillagos séfek kedvenc, egyszerű desszertreceptjei](https://kep.index.hu/1/0/3526/35268/352689/35268907_2698669_5d8570e01c0b77af636e19a6ad6b4973_wm.jpg)
Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom