Tudod, mire valók ezek a furcsa nevű ruhadarabok?

GettyImages-1199657490

A garbó Greta Garbo színésznőről kapta a nevét, de vajon a piképóló névadója is egy galléros trikót viselő úriember lehetett? Van fogalmad e fogalmakról és a fura nevű férfiruhadarabokról?

Nem könnyű kiigazodni a nők ruhatárában, de az a helyzet, hogy egy férigardrób is tartogat rejtélyes nevű meglepetéseket. Te tudod, mi a frakk, a szmoking és a zsakett között a különbség, és mihez dukál a kamásli? Tedd próbára a tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találat: Ez az eredmény elég gatya, még szerencse, hogy nem kell mindennap azon dilemmázni: ma szmokingot vegyek vagy frakkot…

4–7 találat: Lám-lám, elég csak egy kicsit felkötni a gatyát, és odafigyelni. Olyankor az ember rögtön tiszteletre méltó eredményt ér el, elismerésünk!

8–10 találat: Le a kalappal, akár simléderes, akár cilinder, az eredmény önagáért beszél. Gratulálunk!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra