A kukoricát – legyen akár sima, akár sajtos változat – simán utólag is ízesítheted, és persze hogy a recept elkészítése nem nagy truváj, a lényeg inkább az, hogy tudd: a fantáziád bevethető egy ilyen egyszerű étel készítésénél is. Ha a csilis változatot megunod, készíts füstös-köményeset, kurkumás-fahéjasat, vagy akár kakaós-vaníliásat – mindegyik izgalmas nassolnivaló lesz egy filmezős estén.
Csilivel a legjobb.LauriPatterson
Hozzávalók
- 1 csomag pattogatni való kukorica
- 4 ek. cukor
- 1 ek. vaj
- 1 darab lime leve és héja
- 1 mk. só
- 1 csipet csili
- Előkészítési idő: 10 perc
- Elkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
Tedd a kukoricát a mikróba, közben a cukorból kis lángon olvassz karamellt. Ahhoz mehet a vaj, majd az ízesítők, és ha a kukorica elkészült, ebben a keverékben forgasd meg, hogy még finomabb legyen.
Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom