A gyümölcsökben általában sok a vitamin, de a citrusfélék és ez a családtagjuk, kifejezetten egészséges ízesítő.
Hihetetlenül egyszerű a megoldás.
Ez a gyümölcs frissít és nagyon egészséges is: te már fogyasztod?
Egyes növények fokozzák a napérzékenységet, ami miatt felhólyagosodó égési sérüléseket szenvedhetsz.
A kukoricát – legyen akár sima, akár sajtos változat – simán utólag is ízesítheted, és persze hogy a recept elkészítése nem nagy truváj, a lényeg inkább az, hogy tudd: a fantáziád bevethető egy ilyen egyszerű étel készítésénél is. Ha a csilis változatot megunod, készíts füstös-köményeset, kurkumás-fahéjasat, vagy akár kakaós-vaníliásat – mindegyik izgalmas nassolnivaló lesz egy filmezős estén.
Nem kellenek különleges technikák és eszközök ahhoz, hogy különleges édességeket készíts. Egy-egy rusztikus fogás egy jól eltalált ízkombinációban pont elég a sikerhez.
Ha megvagy vele, nincs más dolgod, csak megsütni a csirkemellkockákat, és szójaszósszal és mogyoróvajjal ízesíteni, majd egy szelet lime-mal tálalni.
Ehhez a palacsintához sem kell séfnek lenned, főleg, mert amerikai változatban készül, így jóval egyszerűbb összedobni, mint a mi vékonyabb, kissé könnyebben szakadós változatunkat.
Mire való a szűzhártya, és miért tulajdonítunk – ráadásul tévesen – ekkora jelentőséget a szüzességnek?
Mennyire ismered a Balaton-parti településeket? Mutasd meg kvízünkkel!