Párba tudod állítani a magyar irodalom híres szerelmeseit? Kvíz!

szerelem

Emlékszel még, hogy hívják Toldi szerelmét, vagy hogy kibe habarodott bele Timár Mihály? Teszteld magad, és járj utána, hogy mennyit tudsz a magyar irodalom hőseinek szerelmi életéről!

Akár szerettük, akár a fogunkat összeszorítva olvastuk őket, a magyar irodalom klasszikus olvasmányainak egy-egy mozzanata biztosan nyomot hagyott bennünk. Ebben a kvízünkben a szerelmi szálak rajongóinak kedvezünk, ugyanis arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudod-e, kiben leltek párra (ha éppen csak néhány oldalra is) az irodalmi hősök?  

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.