Párba tudod állítani a magyar irodalom híres szerelmeseit? Kvíz!

szerelem

Emlékszel még, hogy hívják Toldi szerelmét, vagy hogy kibe habarodott bele Timár Mihály? Teszteld magad, és járj utána, hogy mennyit tudsz a magyar irodalom hőseinek szerelmi életéről!

Akár szerettük, akár a fogunkat összeszorítva olvastuk őket, a magyar irodalom klasszikus olvasmányainak egy-egy mozzanata biztosan nyomot hagyott bennünk. Ebben a kvízünkben a szerelmi szálak rajongóinak kedvezünk, ugyanis arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudod-e, kiben leltek párra (ha éppen csak néhány oldalra is) az irodalmi hősök?  

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra