Ha a fekete bors a te ízlésednek meredek lenne, adj hozzá kurkumát és fahéjat, azokkal jóval ismerősebb, de semmivel sem rosszabb desszert lesz a végeredmény.
Hozzávalók
- 1 fej sárgadinnye felkockázva
- a tetejére fekete bors mozsárban összetörve
- 3 evőkanál dinnyeszirup (vagy méz)
- 1 deci grépfrút- vagy vérnarancslé
- 1 deci édes desszertbor
Elkészítés:
Pürésítsd a hozzávalókat, majd kezdd el fagyasztani egy alacsony sütőedényben. Amikor már kissé megfagyott, kapargasd meg egy villával, és ha megfelelő az állaga, törd össze vele a tepsi egész tartalmát. Kanalazd poharakba, majd szórd meg egy kevés borssal a tetejét.
Nem csupán finom, de nagyon egészséges is – ezért érdemes sárgadinnyét ennünk.
Tovább olvasom