Nagyáruházakban kapható (és akár otthon is egyszerűen készíthető) teljes kiőrlésű tortillalap – mi ezzel készítettük a lassú felszívódás és nyugodtabb lelkiismeret érdekében.
Hozzávalók 1 személyre
- 1 kisebb csokor kapor
- 2 nagyobb evőkanál sajtkrém
- 3 darab csemegeuborka apróra vágva
- 4 nagyobb szelet napon szárított spanyol vagy olasz sonka
- 2 nagyobb darab teljes kiőrlésű tortillalap
- 0.5 darab kígyóuborka felcsíkozva
- 2 evőkanál majonéz
- só és frissen összetört zöld bors
- 0.5 darab kaliforniai paprika felcsíkozva
- 1 darab újhagyma zöldje felcsíkozva
Elkészítés:
Keverd össze a sajtkrémet a majonézzel, a friss kaporral, a csemegeuborkával és fűszerezd sóval és zöld borssal. Felezd el a keveréket és kend meg vele a tortillalapokat. Ha ezzel megvagy, mehet rá a sonka, arra a zöldségek, majd a két szélének behajtása után tekerd fel a wrapokat. Tökéletes reggelire, de könnyű ebédként is simán bevállalható, akár utazás közben is.