10 híres filmes kapcsolat, amik a valóságban nem működnének

A filmekben nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy a valóságban. Ezt mutatja az alábbi galériánk is.

A valóságban talán sokkal nehezebb néha kimondani azt, hogy mennyire szeretjük a másikat. Sokkal könnyebb feladni, továbblépni. Sokkal nehezebb megtenni bármit a másikért. Sokkal nehezebb megtalálni a nagy Őt. Néha talán irigyek vagyunk a filmszereplőkre, mert olyan könnyen kitartanak, még akkor is, ha a másik ezerszer és egyszer törte össze a szívüket. Vagy mert nagy drámai pillanatok közt vallanak szerelmet, hangzatos mondatokkal mondják ki az igazságot... A mi életünk pedig korántsem ennyire hollywoodi.

Ki kell ábrándítsunk: a filmbeli szerelmek sem fenékig tejfelek, főleg, ha kicsit nagyobb részletességgel tekintünk rájuk.

A galéria a képre kattintva nyílik meg!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.