5 izgalmas krémleves, ha szereted a különlegességeket

Nincs is jobb megúszós kaja a krémleveseknél, amikkel millió ízben vagánykodhatunk, miközben a munka nagy részét egy botmixer vagy turmixgép végzi el helyettünk. A csirkéstől a zöldségesen át egy rakás gyümölcsös változatát ismerjük, mostantól pedig arra is lesz ötleted, hogyan kerüljön az asztalra különleges ízkombinációkban.

A krémlevesek általában hamar elkészülnek, és még azok számára is kényelmes és gyors megoldást jelentenek, akik nem túl rutinosak a konyhában. Nem kell foglalkoznod azzal, hogy mekkora darabokban vannak a zöldségek, és azzal sem, hogy ne legyen zavaros a leves: csak főzd meg kissé a kedvenc gyümölcsödet és zöldségedet, majd sűrítsd be egy kis tejszínnel, és nagyjából el is készültél. Nálunk a krémlevesek most öt izgalmas változatban készültek el. 

Nem kell ahhoz karácsony, hogy valami különlegeset együnk – valljuk mi. Ezért hoztunk egy klassz, gyors aszatszilva-levest, ami rövid idő alatt elkészül, és akár a vendégek előtti menőzésre is alkalmas.

Akár a vacsorát is kiváltja ez a tartalmas, fehérrépás fokhagymaleves, amit ha szereted a tárkonyt, akár azzal is feldobhatsz. Gyorsan elkészül, és nem került bele túl sok bacon, így nyugodt szívvel fogyaszthatod.

Ha egyszerű vacsorát dobnál össze ebből a zelleres levesből, tálald fokhagymás hússzeletekkel. A végeredmény arra is alkalmas, hogy egy kicsit újabb, izgalmasabb formában kóstold meg a csirkemellet.

Ha a tökmag nem jönne be, köményes csicseriborsóval is tálalhatod ezt a krémes édesburgonya-levest, amit akkor is könnyen össze tudsz dobni, ha még nincs sok konyhai rutinod.

Mindenféle aszalt gyümölccsel finom lesz ez a sajtleves, amibe ha még több levesbetétet tennél, egy nagy adag paprikás-fokhagymás fűszerkeverékben megforgatott csicseriborsó lesz a tökéletes választás.

Oszd meg másokkal is!
Mustra