A pestóval, sajttal és paradicsommal az egész egy jó kis olaszos hangulatú fogás lesz, amit akár csípősen is készíthetsz. Ha megvagy vele, szórd meg a tetején az olvadt sajtot egy adag friss snidlinggel!
Még egy kis paradicsom, sajt, és el is készül.Lena Gadanski
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb szelet cukkini
- ízlés szerint só és bors
- 1 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál pesto
- 2 darab paradicsom meghámozva, vékonyra szeletelve
- 15 deka vékonyra vágott mozzarellaszelet
- 2 evőkanál friss parmezán
- 1 marék felkockázott szárított paradicsom
Elkészítés:
Olajozd be és sózd meg egy kissé a cukkiniszeleteket, majd grillezd őket 1-2 percen át.
Ezek után kend meg a pestóval, tedd rá a paradicsomokat és végül a sajtot. Ahogy a sütőben a sajt elolvadt, már el is készült. Olasz fűszerekkel és egy kevés parmezánnal a tetején tálalva a legfinomabb. Ha hiányolod a húst belőle, vékonyra szeletelt, olasz sonkaszeletekkel pakold meg.