Melyik író regényének adaptációja a televíziós sorozat? - Kvíz!

A Trónok harca szereplőinek sorsáért egy világ izgult, A szolgálólány meséjének folytatását mindannyian tűkön ülve várjuk, a Vaják pedig sokak új kedvence lett. De vajon tudod, hogy ki írta a könyveket, amikből a feldolgozások készültek?

A könyvadaptációk virágkorukat élik. Képernyőre kerülnek a nagy klasszikusok és a legújabb bestsellerek is. Úgy tűnik, a sorozatoknak sikerül megnyerniük a legelvetemültebb könyvmolyok szívét is. Biztosan neked is van már legalább egy kedvenced. De azt tudod, hogy ki írta az alapját adó regényt? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.