Filmek 9 szóban! – Kitalálod, melyikre gondoltunk? – Kvíz!

Hosszabb verziójukban már jól ismerjük őket, híres, klasszikus alkotások. Most 9 szóba sűrítettük a filmek lényegét, és rajtad a sor, hogy kitaláld, melyikre gondoltunk!

Pár hónapja dübörgött a filmes kihívásunk a Facebook-oldalunkon, aminek utolsó felhívása az volt, hogy mindenki írja a kommentszekcióba kedvenc filmjét, pontosan 9 szóban. Rengeteg választ kaptunk, ezekből szemezgettünk. Ezúttal is köszönjük nektek, és ha megjött az ihlet, nyugodtan írj a poszthoz!

via GIPHY

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.