Ezeket a sorozatokat várjuk a legjobban idén

A szórakoztatóipar olyan, mint egy végtelen hullámvasút: ontja magából a jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb termékeket. Mai összeállításunkban megpróbáltuk rekonstruálni, melyik az a 7 sorozat, amit leginkább várunk 2019-ben.

R.I.P. Trónok harca, temetnünk kell Westerost, ezt már tudjuk, és készülünk is rá lélekben, valamint készülünk arra is, hogyan töltsük ki az utána maradt űrt szívünkben és lelkünkben, azaz milyen új kalandokra adjuk fejünket.

Black Monday

Már rögtön az első hónapban egy 80-as éveket idéző fekete humorral fűszerezett sorozatot láthatunk, amiben Don Cheadle tőzsdét robbant. Az előzetest látva elég nagy őrület lesz, valami olyasmi, mint amilyen volt A Wall Street farkasa.

Good Omens

Még a 90-es években lett az azonos című regény rendkívül népszerű, így aki olvasta és szerette, az még izgatottabban várja. Az Amazon Prime stúdiója Michael Sheen és David Tennant főszereplésével készíti el a Good Omens című misztikus minisorozatot, amelyben a Jó és Rossz erői a Föld apokalipszisére készülnek fel – persze mindez vastagon humorba mártva.

What We Do in the Shadows

A 2014-es Hétköznapi vámpírok már kultfilmmé vált, amiben négy haver a modern, zűrös világban próbálják megtalálni a helyüket. Nem könnyű feladat, lévén, hogy vámpírok. A film sikerének köszönhetően mindez a tévé képernyőire költözik, a vég nélküli vámpírpoénok pedig remélhetőleg nem csúfítják el a film kellemes emlékét.

The Witcher

A gamerek már dörzsölik a kezüket, ugyanis a híres lengyel könyvből készült játék mellett sorozat is készül, méghozzá a Netflix égisze alatt, Henry Cavill főszereplésével, akinek szürkés hajú kinézetéről már kaptunk egy rövid betekintőt.

City on a Hill

Kevin Bacon főszereplésével és Ben Affleck ötlete alapján fog futni a 90-es években játszódó krimisorozat, amelyben a bostoni korrupt igazságügyi rendszer mocskába tekinthetünk be.

Watchmen

A hátrahagyottak alkotója, Damon Lindelof újra az HBO-nál alkot, a legendásan híres képregényt viszi tévéképernyőkre, amiből 2008-ban készült a nagyszabású Watchmen – Az őrzők című mozifilm. Titkon reméljük, ez jobb lesz, mint az a film!

Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes

A Netflix nem hagyja hátra a kivesézős dokusorozatokat se, ezúttal a hírhedt Ted Bundy fejébe költözhetünk be négy rész erejéig, aki 30 gyilkosságot követett el a 70-es években.

The Umbrella Academy

Miután a szuperhős családapa tisztázatlan körülmények között elhunyt, hét testvér – fivérek és nővérek, akikben ugyancsak csörgedezik a szuperhősvér – felteszi a kérdést, hogy történt és ki tette. Képességeik különbözőek, ám épp ezért erősítik egymást – a céljuk pedig egy. A sorozat a Netflixen értesülések szerint februárban lesz látható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra