Viktória királynő és a '80-as évek után újra divatban a puffos ujj

Nem kell időutazónak lenned, hogy bő ujjú inget hordhass, ugyanis idén nyáron a divat istenei ismét trendbe hozták. A puffokkal lehetsz retro, romantikus vagy bohém.

Akár a viktoriánus kor túlzásaiért, akár a bohém stílus lazaságáért rajongsz, a divatvilágba visszatért, a 80-as évekből még talán derengő puffos ujjainak biztosan örülni fogsz. A nyár vége a bő ujjakról szól minden ruhadarabon.

Puffos ujj, kivillanó has

Ha bevállalós vagy, esetleg egész évben a tökéletes beach body-n dolgoztál, egy rövid toppal megidézheted a 80-as, 90-es évek hasvillantó trendjét - persze az összhatás a puffos ujjak nélkül nem az igazi.

Romantikus volumen

Ruhafronton a puffok sokkal inkább az eleganciát és a légiességet képviselik. Egy bő ujjú midi- vagy maxi ruhával biztosan nem tudsz mellényúlni ezen a nyáron.

Rövid felső: H&M, 3990 forint; Puffos ujjú ruha: Zara, 9995 forint
Rövid felső: H&M, 3990 forint; Puffos ujjú ruha: Zara, 9995 forintFotó: H&M, Zara

Bohém blúz

Idén nem csak a puffok, de a bohém stílus is hódít: a hímzett ruhák, a könnyű anyagok. Egy bő ujjú inget akkor is szerezz be, ha az irányzat nagy rajongója. Egy szűk nadrággal vagy szoknyával elegáns lehet, sőt, még a strandot is megcélozhatod vele.

Az overál sem kivétel

Ha azon kevesek és szerencsések közé tartozol, akiknek jól áll az overál, van egy jó hírünk: nem kell megalkudnod. Puffos ujjú ruha helyett hódíthatsz puffos ujjú kezeslábasban is.

Hímzett blúz: Zara, 8995 forint; Nyitott vállú overál: H&M, 9990 forint
Hímzett blúz: Zara, 8995 forint; Nyitott vállú overál: H&M, 9990 forintFotó: Zara, H&M

Extravagáns darabok

Nem kell ragaszkodnod a sztenderd ruhadarabokhoz, ha belevaló vagy, válassz izgalmas megoldásokat.

Puffos ujjú top: Zara, 12995 forint
Puffos ujjú top: Zara, 12995 forintFotó: Zara
Mustra