Öltözz luxy tapétának a H&M-ből!

A H&M legújabb kapszulakollekciója augusztus 2-án debütál, a fast fashion márka ezúttal egy több mint 100 évvel ezelőtt alapított, ikonikus brit tapéta- és textilházzal működik együtt. A női darabokat tartalmazó kollekcióhoz a GP&J Baker legrégebbi printjeit használták fel a tervezők.

A kollekcióhoz használt print minták a márka legkedvesebbjei, illetve néhányukat az archívumból választották. Ilyen például a Magnólia, melyet William Turner festett a GP & J Baker számára 1913-ban. Turner klasszikus keleti madár, virág és hortenzia mintái, az erőteljes, fafaragásokra emlékeztető geometriai mintákkal keverednek, ezzel tisztelegve az art deco tervező Jean Durand munkássága előtt.

A kollekció világos és könnyed, tele elegáns és romantikus darabokkal. A sziluettek hosszúak, légiesek és markánsak a puffos vállrésszel, tölcsér- vagy épp ballonszerű ujjakkal és a kontrasztos mintájú szegélyekkel. Nekünk nagyon bejönnek, az alábbi képre kattintva többet is megnézhetsz közülük!

A teljes kollekció megtekintéséhez pedig kattints ide.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.