Hüllőnek öltözött maszkos modellek járják Milánó utcáit

Két görög nő áll a maszkban és Balenciaga cuccokban flangáló lény Instája mögött.

A @Checking_Invoices profilt és a maszkban, valamint az egész testét elfedő színes, testhezálló göncökben ténfergő modellt egy díszlettervező/stylist hölgynek, és a modellkedő szobatársának köszönhetjük. A névadást pedig minden stylist kedvenc szabadidős tevékenységének: a számlák meglétének ismételt ellenőrzésének. Amiről természetesen videó is készült:

Prada hüllő

Az űrlénynek/hüllőnek öltöztetett, és a biztonság kedvéért Prada, Balenciaga és Céline ruhákkal és kiegészítőkkel is gazdagon ellátott lány a Vogue szerint először csak otthon bolondozott a fotózásokra és forgatásokra kapott ruhákban, egy idő után azonban úgy döntöttek a barátnőjével, ideje kimerészkedniük az utcára is.

És milyen jól tették:

A járókelők arcára is érdemes odafigyelni

Az identitásukat (és a színes búslakodók forrását) természetesen továbbra is titkoló hölgyek szerint amúgy inkább félnek tőlük az emberek:

Ha bevásárlóközpontokat vagy mozikat látogatunk, általában egy picit kiborulnak tőlünk az emberek, Nem nagyon tudnak megszólalni a sokk miatt. Meg vannak ijedve. Nagyon bátrak vagyunk! - dicsekszik a fotós.

🍌🍒🍏 esselunga vibes #checkinginvoices #milan #arthurarbesser

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

Rihanna, a maszkosok védőszentje

A fesztiválokra már csak Gucci maszkban járó Rihanna hatását természetesen elismerik amúgy a hölgyek.

💫☠️👽 Only #checkinginvoices vibes for Riri #GUCCI #Rihanna

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

🦁🌵Wild life fashion #checkinginvoices #celine #prada

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

Mások is igyekeznek maszk mögé bújni

Az aktív évei alatt is rejtőzködő életmódot folytató alapítóra maszkokkal is gyakran utaló Margieala bemutatók kellékei a közösségi média korában mindent ellepő fotók hatásának ellensúlyozására is kiválóan alkalmasak egyébként a hölgyek szerint. Elmondásuk szerint nagyon is szükséges például, hogy legyen azért magánéletünk, no meg néhány titkunk is.

Mások is hasonló úton járnak egyébként, bár az utcára azért nem mindenki merészkedik ki. Ő például szintén a maszkokban látja a jövőt. És a réteges öltözködésben.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.