Hüllőnek öltözött maszkos modellek járják Milánó utcáit

Két görög nő áll a maszkban és Balenciaga cuccokban flangáló lény Instája mögött.

A @Checking_Invoices profilt és a maszkban, valamint az egész testét elfedő színes, testhezálló göncökben ténfergő modellt egy díszlettervező/stylist hölgynek, és a modellkedő szobatársának köszönhetjük. A névadást pedig minden stylist kedvenc szabadidős tevékenységének: a számlák meglétének ismételt ellenőrzésének. Amiről természetesen videó is készült:

Prada hüllő

Az űrlénynek/hüllőnek öltöztetett, és a biztonság kedvéért Prada, Balenciaga és Céline ruhákkal és kiegészítőkkel is gazdagon ellátott lány a Vogue szerint először csak otthon bolondozott a fotózásokra és forgatásokra kapott ruhákban, egy idő után azonban úgy döntöttek a barátnőjével, ideje kimerészkedniük az utcára is.

És milyen jól tették:

A járókelők arcára is érdemes odafigyelni

Az identitásukat (és a színes búslakodók forrását) természetesen továbbra is titkoló hölgyek szerint amúgy inkább félnek tőlük az emberek:

Ha bevásárlóközpontokat vagy mozikat látogatunk, általában egy picit kiborulnak tőlünk az emberek, Nem nagyon tudnak megszólalni a sokk miatt. Meg vannak ijedve. Nagyon bátrak vagyunk! - dicsekszik a fotós.

🍌🍒🍏 esselunga vibes #checkinginvoices #milan #arthurarbesser

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

Rihanna, a maszkosok védőszentje

A fesztiválokra már csak Gucci maszkban járó Rihanna hatását természetesen elismerik amúgy a hölgyek.

💫☠️👽 Only #checkinginvoices vibes for Riri #GUCCI #Rihanna

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

🦁🌵Wild life fashion #checkinginvoices #celine #prada

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

Mások is igyekeznek maszk mögé bújni

Az aktív évei alatt is rejtőzködő életmódot folytató alapítóra maszkokkal is gyakran utaló Margieala bemutatók kellékei a közösségi média korában mindent ellepő fotók hatásának ellensúlyozására is kiválóan alkalmasak egyébként a hölgyek szerint. Elmondásuk szerint nagyon is szükséges például, hogy legyen azért magánéletünk, no meg néhány titkunk is.

👋🏼Going to work on a Monday #checkinginvoices #Vetements #Balenciaga @vetements_official #sugar @sugar.it

A post shared by Checking Invoices (@checking_invoices) on

Mások is hasonló úton járnak egyébként, bár az utcára azért nem mindenki merészkedik ki. Ő például szintén a maszkokban látja a jövőt. És a réteges öltözködésben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek