Angry Birds vidámpark nyílt Katarban

A második Angry Birds film jövőre érkezik, felhúztak hát gyorsan egy vidámparkot is a játékból világmárkát építő finnek.

A 17 000 négyzetméteres vidámparkot Katar fővárosában, Doha szórakozóhelyeket és divatüzleteket tömörítő negyedében tekinthetik meg az Angry Birds szerelmesei. Természetesen főleg a bombaként száguldó madarak perspektívájának átérzése a cél.

A 6500 négyzetméternyi belső teret is magában foglaló vidámparkban békés tempóban andalgó madaras körhinták is helyet kaptak persze, a fő attrakciót azonban azok a mutatványok jelentik, amelyeken a cél felé száguldó madárbombának érezhetik magukat a látogatók - írja a Travelweekly.

Ha tehát eddig nem igazán tudtad elképzelni, milyen érzés lehet zöld disznókkal megerősített erődítmények felé suhanni, a katari vidámparkban most megtudhatod, hogy érzik magukat a mérges madarak. Kipróbálható például egy 106 méteres, a lecsúszókat ide-oda forgató drótpálya is Dohában, de egy 11 méteres szabadesést is felmutató, Gyújtóbomba névre hallgató tornyot is felhúztak azért a tervezők. Ha netán a másik oldalnak szurkolsz, egy kötélpályán is végigkecmereghetsz persze. A katariak azért biztos, ami biztos egy benti, havas élményparkot és egy videojátékos központot is felhúztak egyébként a Dohában.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.