Így nézne ki Meghan Markle néhány plusz kilóval

A felfújt Harry Herceggel közös képek még látványosabbak persze. A #supersizethelook kampánnyal a hasonló (méretű) cipőben járó nők megtépázott önbizalmát szeretné egyébként helyreállítani Katie.

A 44-es méretére szemlátomást szerfölött büszke Katie Sturino egyik kedvenc szabadidős tevékenysége a hírességek, például a brit királyi család paparazzi fotóinak felnagyítása. Az eredeti mellé helyezett „supersize” kiadású hacukákkal a testük elfogadására buzdítaná egyébként a hozzá hasonló méretű nőket, de igazából inkább csak simán vicces, amit csinál.

I can’t stop!! I have Royal Fever!! 👑👑👑👑👑#supersizethelook

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

A termetesebb Harry herceget is felvonultató dupla menü például különösen látványosra sikerült, ami főleg a pufi-Harryből áradó töménytelen önbizalomnak köszönhető:

Who else is amped for The Royal Wedding?!? Obviously US! We’re #supersizethelook -ing anything that this dashing couple puts on. Yay Beret and how handsome is @extraextrastyle as Prince H?!

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

Pufi-Giselle

Nem csak Meghan esett persze áldozatul a nőkkel szemben támasztott elvárások ellen gerilla-hadviselést folytató Katie-nek. Giselle Bündchent is felfújta, mint Harry Potter a kegyetlen nagynénjét.

Everything @gisele does is smoking hot...including this easy breezy basics look. #supersizethelook

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

Mindent lehet

Katie szerint nem „ki viselte jobban” versenyről van szó, ő csak azt akarja megmutatni a követőinek, hogy „bárki viselhet bármit, ha először az önbizalmát ölti magára”. Itt van még egy Harry:

Hol a cipő

Azért nem mindig sikerül tökéletesre a dolog, Eva Chen Acne sapija például elvesztette az emojiját, a kutyával helyettesített „gyerekről” pedig lemaradt a tépőzáras cipő! Ügyelj jobban a részletekre, Katie!

Couldn’t resist this @evachen212 #supersizethelook opp. Subbed cutie Ren out for @underpantsthedog 💕💕 More details on the blog🐶

Katie Sturino (@the12ishstyle) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek