Godzillánál biztosan nincs jobb útitárs!

Filmes rokonaihoz hasonlóan Ryannek is a városnézés az egyik kedvenc szabadidős elfoglaltsága.

A Los Angeles-i filmes, Kieran Murray óriásszörnye babaméretű egyébként, ezért lehetséges vele az utazás. A páros kalandjait pedig hol máshol lehetne követni, mint az Instán!

Hiú jószág

A szerencsére mozgatható végtagokkal is felvértezett Godzilla-babáját rengeteg utazós képbe belephotoshoppoló Kierant és kiskedvencét egyre többen követik, aminek megvan azért az árnyoldala is. A népszerűség és a folyamatos szereplés a közösségi médiában ugyanis Ryannek nem tett jót, egyre többet foglalkozik ugyanis a külsejével. Igen, a pórusai! „Nem túl nagyok?” De… egészen kráterszerű… ez itt például, az orrcimpám mellett?”

Elvegyül

Annyira nem is feltűnő jelenség egyébként egy bébigodzilla, legalábbis most, hogy végre sikerült kifőznie a párosnak, hogyan kerüljék el, hogy felismerjék őket: kötényben Mentost vásárolni mindenki szokott néha, így senki sem szúrja ki a kósza óriásszörnyet.

Ok Ryan, you're wearing the apron so you ask if they have any Mentos and that way they won't be suspicious 👍👀🍾😇

Kieran Murray 🗽 (@ryangodzilling) által megosztott bejegyzés,

„Dolgokat lövök szét YouTube-on...”

Ryannek nagyjából 15 000 követője van egyébként az Instán - egy kis szorgalom és hamarosan meg is éhet a dologból! Ami majdnem olyan szép teljesítmény volna, mintha ehhez az úrhoz hasonlóan azzal tenne szert profitra, hogy... vajakat lő át a pisztolyával.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek