Erkölcsös ruhákkal támad a H&M

A bokáig érő, hosszú ujjú ruhák kizárólag online érhetők el, és május 3-a óta kaphatók.

Az LTD kollekcióval a mostanában megnövekedett keresletre reagál a H&M. A sporthidzsábbal előálló Nike-hoz hasonlóan ők is inkluzívabbak akarnak lenni, és a hitük miatt vagy bármilyen más okból kifolyólag a testük nagy részét eltakaró ruhákat kereső nők számára is szeretnének lehetőséget biztosítani a pénzköltésre.

hmprod
Fotó: h&m

Ápol s eltakar

Az Independent szerint 15 000 és 33 000 forint között mozog majd a vádliközépig vagy bokáig érő ruhák, szoknyák és nadrágok ára. A kollekció első fele már megvásárolható online, a maradék pedig május 24-étől lesz majd elérhető - egyelőre csak egy tavaszias ruhákból álló kollekcióval rukkoltak elő. 

69 piacon vagyunk jelen, és szeretnénk mindenhol sokoldalúak és inkluzívak lenni. Szeretnénk, ha mindenkinek tudnánk valamit nyújtani – nyilatkozta Pernilla Wohlfahrt, a H&M kreatív igazgatója.

Egyszer már volt belőle forint

A H&M már 2015-ben is megpróbálkozott valami hasonlóval, és az akkori, muszlim és hidzsábot viselő modellel megtámogatott kampány sikere alapján most is jó eladásokra számítanak.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.