Kinek áll jobban: Helen Mirren vs. Olivia Wilde

A színésznők és modellek körében is népszerű a feminista szoknya, a piros kezeslábas és a gyöngyhímzés. Szavazz a legjobbra!

A legutóbbi ‘Kinek áll jobban' cikkben dögös piros ruhára, Chanel nadrágkosztümre és csipkés kezeslábasra szavazhattatok. A hajtás után mutatjuk, hogy ezúttal mivel van versenyben például a csodálatos Helen Mirren, Laura Dern vagy Joan Smalls modell!

Joan Smalls vs. Leslie Bibb

Nemcsak a fekete kezeslábas a menő a vörös szőnyeges eseményeken, de a piros is. Az ismert Puerto Rico-i származású modell, Joan Smalls a Gianni Versace meggyilkolásáról készült sorozat New York-i premierjén jelent meg ebben a piros blézerrel kombinált Pamella Roland szettben. A 43 éves amerikai színésznő, Leslie Bibb a Vanity Fair éves Oscar buliján  viselte a feltűnő darabot. Na kinek állt jobban korunk estélyi ruhája, szavazz!

Joan Smalls vs Leslie Bibb
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a piros kezeslábas?

  • Leslie Bibbnek 1021
  • Joan Smallsnak 562

Laura Dern vs. Rebecca Romijn

Felkapott volt ez az ezüst gyöngyökkel hímzett kék Stella McCartney ruha is a színésznők körében, Laura Dern csillogó szandállal kombinálta egy Los Angeles-i eseményen, míg szőke kolléganője a Stella McCartney divatház kaliforniai bemutatóján arany szandállal viselte a mutatós dizájnerruhát. Melyik színésznőn állt jobban a térdig érő fazon?

Laura Dern vs Rebecca Romijn
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a Stella McCartney ruha?

  • Rebecca Romijnnek 1164
  • Laura Dernnek 289

Helen Mirren vs. Olivia Wilde

Többek között az olyan luxusmárkáknál, mint a Dior, divatba jöttek a hangzatos feminista szlogenekkel ellátott ruhadarabok. Jól tudják ez a hírességek is, mint például Olivia Wilde, aki piros kiegészítőkkel kombinálta az Alice + Olivia áttetsző, feminista szoknyáját, míg a 72 éves Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas Helen Mirren lakk motoros dzsekivel, bakanccsal és rózsaszín felsővel vette fel ugyanazt New Yorkban. Kinek állt jobban a 440 dolláros, körülbelül 111 ezer forintos szoknya, szavazz!

Helen Mirren vs Olivia Wilde
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a feminista szoknya?

  • Olivia Wildenak 900
  • Helen Mirrennek 659
Mustra