Kinek áll jobban: flitterek vs. strasszok

Továbbra is nagy sláger a csillogás a vörös szőnyegen. Modellekre, színésznőkre és műsorvezetőkre szavazhatsz a héten.

Legutóbb “Kinek áll jobban?” rovatunkban olyan hírességekre szavazhattatok, akik minden bizonnyal direkt vettek fel ugyanolyan ruhát. Mivel jól láthatóan még mindig nagy sláger a flitteres és a csillogó kövekkel kirakott ruha a sztárok körében, ezért a hajtás után eldönthetitek, hogy kinek áll jobban a feltűnő estélyi-és koktélruha!

Heidi Klum vs. Hong Chau

A szőke celebmodell a hollywoodi Marie Claire's Image Maker Awardson viselte Alex Perry ezüst flitterbe mártott, térdig érő ruháját, míg a Golden Globe-díjra jelölt thaiföldi származású színésznő a Kicsinyítés című film bemutatójára vette fel a feltűnő dizájner ruhát. Kinek áll jobban a 2028 eurós (kb.633 ezer forintos) ezüst ruha? Szavazz!

Heidi Klum vs. Hong Chau
Getty Images

Kinek áll jobban a flitteres Alex Perry ruha?

Chloe Bennett vs. Regina Hall

Elisabetta Franchi kékes árnyalatú, V-nyakkivágású, felsliccelt ruhája is népszerű a színésznők körében. Chloe Bennett a nagy sikerű Fekete Párduc premierjén viselte a fekete övvel átfogott, virágokkal díszített darabot, míg 47 éves kolleganője, Regina Hall egy VH1 által rendezett Hip-Hop bulira vette fel. Szavazz a legjobbra!

Chloe Bennett vs. Regina Hall
Getty Images

Kinek áll jobban a flitteres Elisabetta Franchi ruha?

Maya Jama vs. Sarah Jane Crawford

Az azért ritka, mikor ugyanarra a rendezvényre érkeznek egyforma ruhában a sztárok. Ez történt nemrég a brit televíziós műsorvezetővel, Maya Jamával és a szintén műsorvezetőként dolgozó Sarah Jane Crawforddal, akik a Mobo Awardsra futottak be ugyanabban a kövekkel kirakott miniben. Ráadásul mindketten magassarkú szandállal és kiengedett, göndör frizurával kombinálták azt. Annyi különbséggel, hogy Maja Yama egy babakék szőrmeboát is felcsapott a vállára a novemberi hidegben. Na ki volt a menőbb, szavazz!

Maya Jama vs. Sarah Jane Crawford
Getty Images

Kinek áll jobban a strasszokkal kirakott miniruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek