A Pantone szerint ezek lesznek az ősz legmenőbb színei

Eljött a vegánok ideje, ősztől az utcán is hódít majd a tofu.

Mivel amerikaiakról van szó, azt persze nem igazán vették figyelembe, hogy a trendek alapjául szolgáló New York-i divathetet a természetesen továbbra is sziporkázó Raf Simons kollekciók ellenére sem veszi azért túl komolyan a divatvilág. Mindegy is, a színpalettáikra ettől függetlenül mindig öröm rávetni sugarát kökényszemeinknek.

Tűkön ülünk

A Pantone szerint egyébként az erdőtalajon heverő lehullott leveleket, az alkonyatot és a madarak gazdag tollazatát megidéző színek „egy mély és gazdag színekben bővelkedő, kirobbanóan színpompás meglepetésekkel tarkított palettát” tárnak majd az ember szeme elé az ősszel. Csak lenne már ősz!

pantone

Találékony és futurisztikus

A liláikról különösen lelkesen nyilatkoznak egyébként a Pantone-nál. A sáfrányszirom például egy „kifinomult árnyalat, amely a tavaszvárás lágy és könnyed érzését” jeleníti meg, az ultraibolya pedig „találékony, ötletes és reflektorként ragyogja be a jövő leszállópályáját”. Jaj.

Tofu

A visszafogottabb, klasszikus színek közül ötöt emelt ki a Pantone, ugyanis természetesen nem csak a „madarak színpompás tollazata”, hanem a csendes szürke, a tofu (más néven piszkosfehér) és a mandula-bivalybőr is nagyot mennek majd jövőre. EZ TÉNY!

Itt beazonosíthatod a tofut, nehogy véletlenül mellényúlj, és törtfehér vagy ekrü kiegészítőket ölts magadra jövőre.

Mustra