Kinek áll jobban: Aubrey Plaza vs. Elizabeth Olsen

Ezen a héten olyan színésznőkre és modellekre szavazhatsz, akik direkt öltöztek össze.

Eheti "Kinek áll jobban?" összeállításunkban olyan hírességekről dönthettek, akik minden bizonnyal összebeszéltek, mielőtt ugyanabban a ruhában indultak el otthonról. A hajtás után jól ismert színésznők és modellek versengenek egymással!

Aubrey Plaza vs. Elizabeth Olsen

A két színésznő az Ingrid Goes West című film hollywoodi premierjén jelent meg ugyanabban az A-vonalú Marc Jacobs miniruhában és körömcipőben. Szerinted kinek állt jobban az arany és ezüst fémlapokkal felturbózott dizájnerruha, a Városfejlesztési osztály című sorozatból ismert Plazának vagy az Olsen-ikrek 28 éves húgának?

Audrey Plaza arany, Elizabeth Olsen ezüst fémlapos ruhában.
Audrey Plaza arany, Elizabeth Olsen ezüst fémlapos ruhában.Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a Marc Jacobs miniruha?

Sara Sampaio vs. Emily Ratajkowski

A két modell a Sports Illustrated egyik partiján jelent meg ugyanabban a mandarinsárga Cushnie et Ochs egyrészesben Nashvilleben. Ki nyeri ezt a kört, a portugál fehérnemű modell vagy a színészkarrierről álmodozó brit Ratajkowski?

Sara Sampaiónak egyel hosszabb lett a ruhája.
Sara Sampaiónak egyel hosszabb lett a ruhája.Rick Diamond / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a sárga Cushnie et Ochs ruha?

Jamie Lee Curtis vs. Sigourney Weaver

A két színésznő hét évvel ezelőtt, a Már megint Te című film bemutatójára érkezett ugyanabban a félvállas David Meister ruhában. Feltétezhetően nem véletlenül, inkább azok elé állítottak így görbe tükröt, akiknek a legnagyobb rémálma, hogy bekerülnek egy ehhez hasonló rovatba. Nálad ki a nyerő? Szavazz!

Jamie Lee Curtis nude cipővel, Weaver ezüst szandállal kombinálta a ruhát.
Jamie Lee Curtis nude cipővel, Weaver ezüst szandállal kombinálta a ruhát.Philip Ramey Photography LLC / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a kék David Meister ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek