Kim Kardashian gyakran bújik más híres nők bőrébe

A celebnő volt már Madonna, Audrey Hepburn és Marie Antoinette is.

A több mint 106 milliós Instatáborral rendelkező Kim Kardashiant valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, kevés celebnő, politikus vagy zenész van jelenleg, akinek annyira pörögne a neve a médiában, mint a kétgyermekes realitysztárnak. A W magazine hívta fel a figyelmet arra, hogy Westné valamilyen oknál fogva előszeretettel bújik olyan híres nők, elsősorban divatikonok bőrébe, mint Jackie Kennedy, Audrey Hepburn vagy Elizabeth Taylor. A hajtás után mutatjuk a legemlékezetesebb cosplay-es húzásokat, amitől akár még sokoldalúnak is tűnhet Kim Kardashian!

1. Kim Kardashian Leia hercegnőként

2008-ban vette kezdetét korunk egyik legjobban dokumentált szerelmi története azzal, hogy a megosztó celebnő Kanye West vendégeként részt vett a Comedy Central musicalshowjában, méghozzá feltekert hajjal, arany melltartóban, Leia hercegnőnek öltözve.

Check out my app and read how Star Wars brought Kanye and I together lol

Una publicación compartida por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

2. Kleopátraként

Kardashian 2011-ben kapta meg első komolyabb címlapját a Harper’s Bazaar márciusi számában, amiben egy divatanyagot is lőttek vele “Cleopatra with a K” címmel. A Terry Richardson által készített fotósorozatot egyértelműen Mankiewicz 1963-as kasszasikere, a Kleopátra ihlette, Kardashian a vele készített interjúban is nagy Elizabeth Taylor rajongónak állította be magát.

3. Elizabeth Taylorként

Az Elizabeth Taylor láz még két évvel később sem csengett le Kim Kardashiannál, aki a színésznő egyik legismertebb, törölközős, gyémántgyűrűs fotóját idézte meg #Myidol hashtaggel az Instagramon. Az eredeti képet egyébként Herb Ritts készítette Taylorról 1991-ben Malibuban.

#MyIdol*

Una publicación compartida por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

4. Audrey Hepburnként és Marie Antoinette-ként

Sok hírességhez hasonlóan olykor Kardashianék is rábólintanak egy-egy jobban fizető reklámra. Kim Kardashian 2015-ben adta az arcát a Hype Energy energiaitalhoz, méghozzá nem is akárhogyan, a közel két és fél perces reklámfilmben megidézi Audrey Hepburn frufrus Sabrina karakterét és Franciaország leghíresebb királynéját, Marie Antoinettet, aki mi mást iszogatna az 1700-as évek közepén, mint energiaitalt.

5. Kim Kardashian, mint Marilyn Monroe

Alig egy hónappal a zavarbaejtő energiaital reklámot követően már minden idők másik nagy divatikonjaként, Marilyn Monroeként pózolt a brazil Vogue címlapján, ami különösen vicces annak tudatában, hogy egy évvel korábban a Givenchy akkori vezető tervezője, Riccardo Tisci “Korunk Monroe-jának” nevezte törzsvásárlóját, Kim Kardashiant a londoni Sunday Timesnak adott interjújában.

Kim Kardashian mint Marilyn Monroe.
Kim Kardashian mint Marilyn Monroe.Ellen von Unwerth / Vogue Brasil

6. Újra Kleopátraként

A sminkmester, Pat McGrath 2015 augusztusában jutatta eszünkbe Kim Kardashian állítólagos Taylor-fanatizmusát. A Kleopátra smink egyébként a Violet Grey kozmetikai márka kampányához készült.

Violet Files x Cleopatra x Pat McGrath

Una publicación compartida por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

7. Pamela Andersonként és Lil Kimként

A Budapesten Gucci reklámot készítő Petra Collins változtatta ki Kardashiant, hogy megofrmálja a 90-es évek két, szerinte meghatározó ikonját, Andersont és Lil Kimet a CR magazin egyik számában. Ez többek között azért is vicces, mert a magyar-kanadai származású kreatívos nagyjából akkor született, mikor Anderson és Lil Kim épp a csúcson voltak, úgyhogy nem nagyon tudjuk, hogyan találta meg pont ezt a két nőt ikonnak. A rózsaszín hajú Lil Kimmé változott Kardashiant ide kattintva csekkolhatod le!

8. Jackie Kennedyként

Talán ez az egyik legszürreálisabb Kardashian átváltozás a gyűjtésből, többen hangot is adtak nemtetszésüknek a közösségi oldalakon a fotók láttán. Az “America’s Next First Lady” néven futó sorozatot talán azért találhatta viccesnek az Interview magazin szerkesztősége, mert a híresség férje több helyen, köztük az MTV VMA-gálán és a BBC Radio 1-nek adott interjújában is beszélt arról, hogy indulna a 2020-as elnökválasztáson.

9. Kim Kardashian, mint Cher

Westné a Harper’s Bazaar Arabia szeptemberi borítóján jelent meg először Cherként, majd a hollywoodi Casamigos halloween bulijára is az énekesnő stílusából merített ihletet. Chernek álcázva egyébként kevésbé tűnik természetellenesnek, mint például Jackie Kennedyként vagy Marie Antoinette-ként.

Kim Kardashian, mint Cher.
Kim Kardashian, mint Cher.Kevin Mazur / Getty Images Hungary

10. Madonnaként

A celebnő természetesen több Halloween partira is hivatalos volt 2017-ben, itt például testvérével, Kourtney Kardashiannal indultak el az éjszakába Michael Jacksonnak és Madonnának öltözve. A páros egyébként Jacko és Madonna híressé vált 1991-es Academy Awardsos megjelenését idézte meg.

Michael Jackson & Madonna Academy Awards 1991

Una publicación compartida por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

11. Legújabban Bo Derekként borzolja az idegeket

Fonott hajával hatalmas vitát generált a neten a celebnő, aki álltólag Bo Dereknek akart beöltözni és nem a tradicionális afro fonást kívánta kisajáítatni. Elég meredek fotósorozat jött le most Kardashian instáján, ahol egymást érik a tangás, pucsítós  képek, de a celebnő le is írja a gyengébbek kedvéért: tesz magasról az egészre.

#PutaStoleMyLook 👀 Kim K is going for some Bo Derek vibes #kimkardashian #kimk #boderek #kimkardashianwest #celebrity #celebritytea #celebgossip #chisme #gossipqueens #kkwbeauty #yeezy #highfashion #model #blogger #calabasas #california #newyork #nyc #kuwc

Keepin Up with Chisme 📽📝 (@keepinupwithchisme) által megosztott bejegyzés,

+1 Amikor saját magának öltözik

Nehéz elfelejteni a 2015-ös Halloweent, mikor Kim Kardashian akkora ikonnak gondolta magát, hogy szerény egyszerűséggel önmagának öltözött és felvette azt a virágos ruhát, amiben 2013-ban egyszer már végiglejtett a Met-gála vörös szőnyegén New Yorkban.

Still fits...

Una publicación compartida por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek