Így telt Mihalik Enikő és Palvin Barbara éve

Mihalik Enikő ruhákat tervezett és bepasizott, Palvin Barbara pedig sportolókkal, celebekkel lötyögött.

Erős éve volt hazánk nemzetközileg is ismert szupermodelljeinek, Palvin Barbarának és Mihalik Enikőnek is, akik két divatfotózás vagy bemutató között számos vörösszőnyeges eseményen is megjelentek 2017-ben. A hajtás után mutatjuk a világsztárokkal mulató Palvint és a divattervezés felé kacsintgató Mihalikot!

Palvin Barbara

A 24 éves modell a L'Oreal arcaként idén is ott volt a Cannes-i filmfesztiválon és az esemény ideje alatt tartott menő partikon, ahol olyan A-listás hírességgekkel került egy fotóra, mint például Eva Longoria, Lara Stone, Irina Shayk vagy a Balmain tervezője, Olivier Rousteing. Palvint már tavaly is hírbe hozták az autóversenyző Lewis Hamiltonnal, akivel idén is megjelent itt-ott, de a legmeglepőbb, hogy Párizsban lencsevégre kapták Kylie Jenner exével, Tygával is, tehát annyit pörgött a neve a bulvában, hogy a portugál GQ olvasói simán megválasztották az Év Külföldi Modelljének a lap Men of the Year szavazásán. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy hogyan telt Palvin Barbara éve!

Mihalik Enikő

A békéscsabai modell sem unatkozott 2017-ben, az év egyik legmeglepőbb hírét is ő szállította le, mikor bejelentette, hogy részt vett a Sugarbird nyári kollekciójának tervezésében, de úgy tűnik, hogy egyre komolyabb a kapcsolata Carine Roitfeld (a francia Vogue egykori főszerkesztője, a CR Fashion Book vezetője) üzletemberként ismert fiával, Vladimir Restoin Roitfelddel, akinek mellesleg az ismert fotós, Mario Testino a keresztapja. A divattervezés és a vörösszőnyeges események mellett persze számos magazin, köztük a Harper's Bazaar, a Numéro és a Playboy is címlapra tette Mihalik Enikőt, kattints a galériára és nézd meg, mivel telt a modell 2017-es éve!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek