Kinek áll jobban: Salma Hayek vs. modellek

Kis fekete ruha, puccos estélyi és egy vintage Gucci van versenyben az év utolsó szavazásán.

Az év utolsó ‘Kinek áll jobban' szavazásában Salma Hayek estélyi ruhája, az év modelljének kikiáltott Adwoa Aboah kis fekete ruhája és egy vintage Gucci mini sorsáról dönthettek. Részletek a hajtás után!

Salma Hayek vs. Sarah Paulson

Mindkét színésznő ugyanazon az eseményen, a hollywoodi Governors Awardson sütötte el a vállrésznél ékszerrel díszített fekete estélyiruhát. Ebben az esetben inkább az a meglepő, hogy két különböző divatháznál vették azt. Salma Hayek mint általában, a Guccinál vásárolt, míg Emmy – és Golden Globe-díjas kolleganője inkább a Miu Miuhoz fordult. Na ki döntött jobban? Szavazz!

Salma Hayek vs Sarah Paulson
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban az ékszeres fekete estélyi?

  • Salma Hayeknek 1146
  • Sarah Paulsonnak 716

Adwoa Aboah vs. Alba Galocha

Az év modelljének megválasztott Adwoa Aboah a decemberi Vogue és a Louis Vuitton közös bulijára vette fel a cikk-cakkos nyakrészt kapott kis fekete ruhát, 27 éves spanyol kolleganője, Alba Galocha a madridi Glamour Magazine Awardson övvel és cowboy csizmával viselte a fazont. Szavazzátok meg, hogy melyik feminista modellen áll jobban a kis fekete!

Adwoa Aboah vs Alba Galocha
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a kis fekete ruha?

  • Alba Galocha-nak 1077
  • Adwoa Aboah-nak 466

Kate Bosworth vs. Anna Kendrick

Nem számítottunk rá, hogy egy 2006-os Gucci ruhát fogunk kiszúrni a decemberi vörös szőnyegről, de úgy tűnik, hogy Anna Kendricknek nagyon megtetszett az a bordó miniruha, amit Kate Bosworth viselt a Superman visszatér című film londoni premierjén 11 évvel ezelőtt. Bosworth akkor Christian Louboutin körömcipővel kombinálta, míg Kendrick inkább Giuseppe Zanotti féle combcsizmával vette fel a Tökéletes hang 3. Hollywoodi premierjére. Nálad melyik a nyerő? Szavazz!

Kate Bosworth vs Anna Kendrick
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a Gucci miniruha?

  • Anna Kendricknek 888
  • Kate Bosworthnak 682
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.