Ivanka Trump légiutaskísérőnek öltözött

Ivanka a Hálaadás előtt elnöki kegyelemben részesített pulykák oldalán pávázott.

A Cubák névre hallgató pulykát tipikusan trumpos mondattal („Wow, jó nagy madár!”) köszöntő elnök mellett Ivanka hat éves lánya, négy éves fia és Ivanka féltestvére, Tiffany is megjelent. Többnyire piros kabátokban, amit Ivankának természetesen az elnöki család női tagjainak lassan hivatalos öltöztetőjévé váló Dolce & Gabbana szállított le. 

Mindkettő repül

A közel 800 ezres kabátot azért biztos, ami biztos egy félmilliós Dolce szoknyával is kiegészítette Ivanka, aki a stewardess jelmezt a megfelelő frizurával koronázta meg, hogy minden kétséget kizárólag jelezni tudja a nagyvilágnak, ő bizony tudja: a madarak és a stewardessek is repülnek olykor. A pulykák mondjuk pont nem erről híresek, de ez részletkérdés.

Tiffany nagy napja

A felemás gombokkal feldobott kabátot viselő Ivanka mellett persze Tiffany is kitett magáért. A reflektorfényből kicsit kiszorult – de ennek hála a gonosz mémekkel szemben is védettséget élvező – féltestvér persze jóval merészebb hacukát választott, és hosszú lábai megvillantására használta fel Cubák nagy napját.

Oszd meg másokkal is!
Mustra