Nézd meg elsőként nálunk Abodi Dóra új kollekcióját!

Nem csalódtunk, a magyar tervező szerint az őszi-téli szezonban is menő lesz kiöltözni, de nem kopik ki a divatból az arany és a rózsaszín sem.

Nemcsak az olyan jól bejáratott luxusmárkák, mint a Chanel vagy a Gucci szerint lenne már egy másik bolygón a helyünk, hanem Abodi Dóra szerint is, aki szintén látott fantáziát a témában. Sőt, a világűrt és a földönkívülieket remekül összehangolta az elmúlt évek másik nagy trendjével, a kelet-európai életérzéssel.

A 2017-es őszi-téli kollekciót elnézve Abodinak nemcsak a hollywoodi celebnők, de a földönkívüliek öltöztetése sem okozna problémát. A fő inspirációforrás ezúttal Nancy, a kelet-európai könyvtárosnő volt, aki egy magazinban botlott bele Slim Aaron ikonikus, “Poolside Gossip” fotósorozatába és magával ragadta a 70-es évek csillogó kaliforniai életstílusa. Nancy a látottak hatása alá került és elhatározta, hogy a szürke beton dzsungel helyett az Abodi bolygót választja, ahol minden álma valóra válhat.

Abodi a couture ruhákon kívül Caterina Marianival karöltve egy ékszerkollekciót, valamint Unicorn & Patch néven egy kapszulakollekciót is piacra dob a szezonban, utóbbiban a védjegyévé vált Unisus mellett az aktuális utcai trendeknek megfelelően a bomber, a logós póló és a kapucnis pulóver is helyet kapott. Kattints a galériára és csekkoljátok le a puccos és a hétköznapiasabb vonalat is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra