Megint piacra dobták Pretty Woman ruhát

Akkora siker a prostis fazon, hogy négy év után újra felbukkant. Az Asosról pillanatok alatt elkapkodták a Julia Roberts által divatba hozott minit.

Sosem találnátok ki, hogy mit kapkodtak el szinte azonnal az Asosról a trendi tréninggatyák és bikinik helyett. Azt a fémkarikával összetartott prostis miniruhát, amiben Julia Roberts szedte fel Richard Gere-t a Micsoda nő (Pretty Woman) című filmben 1990-ben.

Vivian Ward interpretada por Julia Roberts en la pelicula Pretty Woman. #vivianward #juliaroberts #prettywoman #pelicula

Una publicación compartida de Grandes_Personajes (@grandes_personajes) el

Ebben semmi furcsa nem lenne, ha ugyanez a ruha a 2013-as tavaszi-nyári szezonban Emma Watsonnak köszönhetően már ne ment volna egy kört, bár akkor még 5300 – 8500 forintért árulták, most pedig tényleg kell hozzá egy Edward Lewis (Richard Gere), hogy kitudjuk érte csengetni a 215 dollárt, kb. 61.500 forintot.

*PRETTY WOMAN DRESS* AVAILABLE @asos * Comes in BLACK, RED or ROYAL BLUE ** LINK IN THE BIO ** #HunzaG #Asos

Una publicación compartida de Hunza G (@hunza.g) el

A “Pretty Woman Dress” néven futó falatnyi ruha az Asos és a brit Hunza G. nyolcdarabos kapszulakollekciójának a része és ugyanabból a gyűrött sztreccs anyagból készült, mint amilyenből a márka akkori tervezője, Peter Meadows eredetileg készítette azt – írja a fekete, piros és királykék színekben piacra dobott ruháról a Cosmopolitan, de azt is megtudtuk, hogy a 80-as évek óta működő Hunza G.-t jelenleg Georgina Huddart vezeti, aki inkább a sportruházat felé terelgette a céget.

Mindenesetre eléggé szokatlan, hogy csak négy év kellett hozzá, hogy újra piacra kerüljön a fazon, mivel egy ilyen visszatérésre van, hogy akár 15-20 évet is várni kell. Bár nem ez az egyetlen ikonikus 'Micsoda nő' szerelés, ami megjelent a fast-fashion boltokban, 2015-ben a Zara árult olyan barna alapon fehér pöttyös ruhát, mint amilyen a film lovaspóló jelenetében volt látható. 

Pretty Woman Facts: 1. Pretty Woman is actually a Disney movie. Weird. (The Cinder-fuckin'-rella reference means so much more now). 2. It was originally going to be called $3000, after the amount of money Edward and Vivian agree on. 3. Sandra Bullock, Meg Ryan, Madonna, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker and Drew Barrymore were all reportedly among the actresses who were considered for the role of Vivian. 4. That famous Pretty Woman poster is actually Julia Roberts's head superimposed onto her body double's (Shelley Michelle) body. Also Richard Gere's hair is black, when it's grey in the film. 5. It was initially created as a dark drama about prostitution in LA and Vivian was going to be addicted to drugs. Her staying off cocaine for a week would have been part of the deal and the film would have ended with Edward throwing Vivian out of the car and Vivian getting the bus to Disneyland with the money she's earned. --------------------------------------------------- #prettywoman #richardgere #juliaroberts #hollywood #beverlyhills #vivianward #edwardlewis #kitdeluca #jasonalexander #movie #history #facts #60s #70s #80s #90sfashion #80sfashion

Una publicación compartida de facts facts and more facts (@sarahsmilesindenial) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek