Nézd meg a Met-gála 10 legbénább ruháját!

Madonna fenekéből bokor lógott ki, Katy Perry horrorfilm-díszletnek öltözött, Bella Hadid meg a fenekét villogtatta.

Hétfő este tartották meg az év egyik legfontosabb vörös szőnyeges eseményét, az Anna Wintour nevével fémjelzett Met-gálát, aminek középpontjában idén a Metropolitan Művészeti Múzeum kiállításához igazodva a Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between tematika állt. Ez persze biztosíték volt arra, hogy a celebnők a lehető legfurcsábban öltözzenek fel, mert Kawakubo is leginkább különleges, néhol egész groteszk vagy formabontó ruháiról ismert. Egyesek viszont túltolták a kötelező megőrülést, őket láthatod a galériában: például Katy Perry-t, aki talán mesebeli keleti hercegnőnek akart öltözni, de inkább horrorfilmes díszlet lett belőle.

Vagy ott volt Chrissy Teigen, akinek a fekete-fehér szettje simán csak ronda volt. Mondjuk ő még mindig jobban járt, mint Solange Knowles, aki egy jó vastag pufikabátban tette tiszteletét a gálán – keményen izzadhatott az erőltetetten téliesre vett szerkóban. Cserébe Bella Hadid – Kendall Jennerhez hasonlóan – szinte pucéran érkezett, a gyöngyös overál valószínűleg csak neki állt jól – vagy még neki se. Egyik kedvencünk a gyűjtésből Madonna Moschino ruhája volt, neki a tervező egy álcahálót, esetleg bokrot applikált a feneke környékére, amivel úgy nézett ki az énekesnő, mint aki dinoszaurusznak öltözött a jelmezbálra.

Megemlítjük még Kim Kardashiant, aki érthetetlen, miért nem csicsázta fel magát jobban, csak arra tudunk gondolni, hogy valami baj volt a kinézett estélyivel és csak kikapott valamit helyette a szekrényéből. Pharrell felesége, Helen Lasichanh meg Teletubbie-nak öltözött, lettek is belőle aranyos mémek – nézd meg a galériában, aztán szavazz, hogy szerinted ki lőtt mellé a legjobban!

Melyik ruha volt a legcsúnyább?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek