Kinek áll jobban: ausztrál celebnők estélyiben

Zanza!

Szavazd meg, hogy melyik tévés híresség nézett ki jobban a Melbourne-i Logie gálán!

Legutóbb egy Los Angeles-i esemény összeöltözőire szavazhattatok, ezen a héten pedig az Emmy-díjátadó ausztrál megfelelőjén, a Logie Awardson láttunk hasonló ruhákban pózoló hírességeket Melbourne-ben. Szavazzátok meg a legjobbakat!

Natalie Hunter vs. Lilly Van Der Meer

Idén 59. alkalommal rendezték meg a televíziós személyiségeket díjazó gálát, ahova a műsorvezetőként ismert Natalie Hunter ebben a vállvillantós, földig érő estélyiben érkezett. Hasonlóban gondolkodott a feltörekvő 17 éves színésznő, Lilly Van Der Meer is, aki egy csipkeujjas, ejtett vállú fehér Jadore ruhát és egy elegáns, ezüst színű Olga Berg doboztáskát választott az alkalomra. Szerinted kinek állt jobban a fehér, a Barbie babára emlékeztető műsorvezetőnek vagy az idősebbnek tűnő kamaszcelebnek?

kinek all jobban 0424 01
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fehér?

  • Lilly Van Der Meernek 395
  • Natalie Hunternek 75

Jessica Rowe vs. Olympia Valance

Az ausztrál celebnők is jól tudják, hogy a virágminta az idei év nagy slágere, ezért semmi furcsa nincs abban, hogy a vörös szőnyegen is megjelent a romantikus motívum. A 46 éves újságíró és műsorvezető, Jessica Rowe a Romance szalonjából választotta ezt a fekete alapon rózsaszín virágokkal díszített ruhát, míg kolleganője, Olympia Valance a Con Ilio rózsás couture estélyiében pózolhatott. Nézd meg a virágos ruhakölteményeket, és szavazd meg, hogy kinek állt jobban, a szőke műsorvezetőnek vagy a modellből lett 24 éves színésznőnek, aki két évvel ezelőtt megkapta a legnépszerűbb új tehetségnek járó Logie-díjat?

kinek all jobban 0424 02
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a virágos ruha?

  • Olympia Valance-nak 360
  • Jessica Rowe-nak 79

Jodi Gordon vs. Rebecca Judd

Utolsó párosunk lábvillantással hívta fel magára a figyelmet, továbbá azzal, hogy mindketten a J'Aton Couture butikjában vásároltak be a díjátadó előtt. A 32 éves színésznő, Jodi Gordon egy halványrózsaszín, combtőig felsliccelt ruhában ment mulatni, az ausztrál futball-játékos, Chris Judd neje pedig egy rózsaszín-piros csipkecsodában mutatta meg lábait. A választást egyébként megértjük, a divatház Instagram oldala szerint már olyan hírességek is léptek fel ruháikban, mint például Beyoncé. Neked melyik tetszik jobban?

kinek all jobban 0424 03
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a pink lábvillantós?

  • Rebecca Juddnak 225
  • Jodi Gordonnak 200
Blogmustra