Íme a férj, aki összeöltözik a feleségével

Míg a brooklyni művész, Topher Brophy a kutyájával szeret összeöltözni, addig egy japán házaspár már 37 éve igazítja egymáshoz a ruhatárát. Napi szettjeiket az Instagramon meg is osztják másokkal, sikerük pedig akkora, hogy 259 ezren követik őket az oldalon.

Ritkán futunk bele ilyen romantikába az Instagramon, mint ez a hatvanas éveikben járó pár, akik bonpon511 néven futnak az oldalon, ami a házasságuk dátumának (1980.5.11) és a keresztneveiknek az összeolvadása.

コートを脱いでもモノトーン** * 皆様、沢山のフォローとコメントありがとうごさいます*とても嬉しいです** 私は日本語しか話せないので、外国語のコメントに返事ができません。ごめんなさい** Thank you everyone, many followers and comments.*I'm very happy.** But I can only speak Japanese, so I can not reply to a foreign language comment. Im sory** * #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪 * bonはオールUNIQLO ponのセーターはUNIQLO、バルーンスカートは楽天、定番の丸襟ブラウスはスクールブラウス

Una publicación compartida de bon_pon (@bonpon511) el

A szerethető házaspár a Daily Mail információi szerint nagy rajongója a Uniqlo és a Comme des Garcons daraboknak.

ブラックウォッチコーデ。 bonのダッフルコートとponのパンツがお揃い。 赤プリは私達の愛車。フィガロは娘の愛車。 #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪 * [追記] 沢山の「いいね!」とフォロー、そして温かいコメントの数々ありがとうございます*お一人お一人にお返事を差し上げたい気持ちは山々ですが、とても追い付きません**まとめてのお返事でごめんなさい* 今回のpicのbonのダッフルコートは、先日久しぶりにヤフオクで落としたJ.PRESSのものです。大人っぽいロング丈のダッフルコートを探していて見つけました*価格は3500円。他に入札者がいなかったのですんなり落札できました*状態も良く一生着れそうです。 ponの赤いジャケットは数年前にZARAのセールで購入したものです。形がとても可愛かったので赤*と黒*の色違いで買いました。 コメントによくある質問で「コーディネートはどちらが決めているのですか?」と聞かれることがありますが、基本二人で決めています。その日の気分や、観に行く美術展や映画の内容に合わせて決めたりしています。 新たにフォローしてくださった皆様、ありがとうございます*拙い夫婦の写真ですが、これからもよろしくお願いします**

Una publicación compartida de bon_pon (@bonpon511) el

De hozzánk hasonlóan előszeretettel vadásznak kincsekre a használt ruhaboltokban is. Sőt, vannak olyan darabok, amit már húsz éve viselnek.

Végigpörgetve az oldalt, a pár jól láthatóan kedveli a kockás, a csíkos, a pöttyös, a fekete, a szürke, a kék és a piros ruhadarabokat.

A stílusos párt ellátják a rajongók bókokkal, többen megjegyzik, hogy mennyire lejön a képekről az egymás iránti szeretet, illetve vannak olyanok, akiket reménnyel töltenek el a napi posztok, míg mások inkább arra csodálkoznak rá, hogy hatvan felett sem áll meg az élet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra