Táskákat tervezett Sarah Jessica Parker

Míg Jennifer Lopez a Zanottinak tervez éktalpú cipőt, addig Sarah Jessica Parker cipőkre specializálódott márkája, az SJP Collection piacra dobta The Seven Essentials néven futó táskakollekciót, mely már előrendelhető a Bloomingdale-en. Később kapható lesz többek között az Amazon és a Zappos webáruházában is, az árak pedig 395-695 dollár (kb. 115-203 ezer forint) között mozognak majd – írja az Elle.com.

Az 51 éves színésznő hét darabból álló, olasz bőrből készült táskakollekcióját öt színben – rózsaszín, fekete, szürke, vörös és gesztenyebarna – lehet majd beszerezni, Parker pedig különösen büszke rá, hogy a praktikus, hétköznapokban is bevethető táskákat Amerikában gyártják.

“A cipőkhöz hasonlóan ezek a táskák is időtlenek. Minden nőnek, minden alkalomra jól jönnek” – mondja Parker a kollekcióról, amiben valóban ugyanúgy megtalálható a munkábajárós irodista táska, mint a fiatalos hátizsák, a divatos tote bag, a túlméretezett clutch vagy az ékszernek is beillő Minaudiere táska.

A színésznőnek ez a harmadik éve az üzleti életben, az elmúlt pár szezonban a Manolo Blahnik vezérigazgatójával, George Malkemussal tervezett cipőket a Nordstromnak, 2016-ban a Net-a-porternek készített ruhákat az ünnepekre, de működött már együtt korábban is a Bloomingdale-lel, akkor kis fekete ruhákat terveztek az áruházzal karöltve. Kattintson a galériára és nézze meg, milyen táskák lesznek divatban az egykori sorozatsztár szerint!

Oszd meg másokkal is!
Mustra