Melania Trump ruhája nem illett a kongresszushoz

 A 45. elnök először állt a kongresszus két háza előtt február 28-án, ahol egy órás beszédett mondott, mely most kevésbé sikeredett provokatívra, mint beiktatási beszéde. Azonban mi most nem erről cikkezünk – hisz ez itt egy divatblog –, hanem arról, hogy net népe Melania Trump flitteres kosztümjén háborog, mondván, egy ilyen szett jobban illik a szilveszteri buliba, mint a kongresszusba. 

Jó ötlet volt ez a szett?

A fekete alapon gyöngyökkel kivarrt, derekén széles övvel átfogott, mélyen dekoltált kosztüm Michael Kors 2017-es tavaszi kollekciójának darabja, a felső része 4995, a szoknyája 4595 dollárba kerül, összesen 9590 dollár egy ilyen kombó, azaz 2,8 millió forint – írja a Yahoo.

A tervező, Kors elmondása szerint olasz kézművesek hímezték fel kézzel a virágalakban elhelyezett flittereket és gyöngyöket. Ez nem nagyon hatotta meg a twitterezőket: nézze meg alább, mit össze háborotgtak, és szavazzon: ön szerint sem volt az alkalomhoz illő a kosztüm vagy nagyon is szép megoldás volt?

Volt, akinek Joan Collins jutott eszébe a fekete flitteres ruháról:

Más azon is kiakadt, hogy Ivanka Trump csupasz vállakkal vett részt a kongresszusi beszéden (erről is talál képet a galériában):

Egyesek a szilveszteri bulikat emlegetik:

Más meg simán csak leírja a tényeket. Michelle Obama sosem vívott ki ellenszenvet az öltözködésével!

Egyesek azt találgatták, talán bulizni mentek a beszéd után, azért kellett egy ilyen ruha?

Szép kosztüm, rossz esemény - ez igaz is, Melania Trumpnak tényleg jól állt ez a szett:

Voltak olyanok is, akik a First Lady védelmére siettek:

Tényleg csodásan fest Melania? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra