Szamosi Zsófia Sármán Nóra ruhában oscarozott

Az Orbán Ráhel esküvői ruháját tervező Sármán Nóra újabb sikert könyvelhet el, ugyanis most az ő egyik vörös, csipkés estélyijében vonult fel az Oscar színpadára Deák Kristóffal együtt Szamosi Zsófia – ráadásul olyan jól állt neki a ruha, hogy azt több hollywoodi színésznő is megirigyelhette volna! Szamosi tíz éven át volt a Pintér Béla-társulat tagja, a Terápia című HBO-sorozatban és A martfűi rém című filmben is szerepelt. Övé a főszerep Deák rövidfilmjében, a Mindenkiben, így került az Oscar-gála vörös szőnyegére:

Balról jobbra: a producer, Udvardy Anna, a főszereplő, Szamosi Zsófia, a rendező, Deák Kristóf, és felesége, Umniakov Nina.
Balról jobbra: a producer, Udvardy Anna, a főszereplő, Szamosi Zsófia, a rendező, Deák Kristóf, és felesége, Umniakov Nina.Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images Hungary

A rendező felesége, Umniakov Nina Léber Barbara ruhában gálázott.

Nézze még meg hátulról is a csapatot:

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Még egyszer gratulálunk! Az Oscar-díjas magyar filmet itt megnézheti vasárnapig!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.