Ki volt a Grammy-díjátadó legjobban öltözött celebnője?

Míg a hazai celebek egészen sajátos módon értelmezték a dress code-ot és a vörös szőnyeges estélyiket a szombati Story-gálán, addig a tegnapi Grammy-díjátadón is akadt egy-két különös összeállítás, bár inkább az aktuális trendekhez igazított luxuscuccok voltak többségben. A hajtás után mutatjuk, hogy mit viselt Rihanna, Celine Dion, Beyoncé vagy Jennifer Lopez a mulatságon!

1. Piros flitteres ruha Beyoncén

Nem mostanában fogjuk elfelejteni az énekesnő terheshas villantós, ősanyás fellépését, de azért szemrevaló volt ez a Peter Dundas által tervezett szűk estélyi is, amiben a legjobb zenei videóért és a legjobb "urban contemporary" albumért járó díjat vehette át Los Angelesben. Persze nemcsak a 35 éves énekesnő kapott luxusruhát az eseményre, hanem kislánya, az 5 éves Blue Ivy is, aki ezúttal rózsaszín Gucci nadrágkosztümben unatkozta végig az eseményt.

Beyoncé de Peter Dundas no GRAMMY Awards, em Los Angeles. #GRAMMYs #GRAMMYAwards #Beyoncé #PeterDundas

Una foto publicada por De Quem é o Look? (@dequemeolook) el

2. Rihanna sportmelltartóban

A divattervezéshez is értő popsztár öltöztetőnője tisztában volt vele, hogy menő a mellalj-villantás, ezért egy sportmelltartóra emlékeztető flitteres felsővel kombinálta az ünneplős szoknyát, aminek köszönhetően jobban szemügyre vehettük Rihanna tetoválásait is. Az Armani Prive összeállítás nem mindenkin működött volna, de a nyolc kategóriában  jelölt és végül hoppon maradt Rihannának még jól is állt a narancssárga felső és a fekete szoknya.

#Rihanna looking good at the Grammys * #WSHH

Una foto publicada por WorldstarHipHop (@worldstar) el

3. Celine Dion zöldben

Míg a Golden Globe-díjátadón Nicole Kidman parádézott zöld dizájnerruhában, addig a Grammyn a divatmániássá vált Celine Dion hitte el, hogy a lombzöld az idei év slágerszíne. Az elegáns, V-nyakkivágású estélyit Zuhair Murad tervezte a 49 éves kanadai énekesnőnek.

#celinedion in #zuhairmurad *or*? #grammys2017 #grammys #tciredcarpet

Una foto publicada por The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) el

 

4. Jennifer Lopez rózsaszínben

Ahogy azt már az elmúlt pár szezonban megszokhattuk, ez a vörösszőnyeges esemény sem múlt el rózsaszínbe öltözött celebnő nélkül. A zenei díjátadón az éktalpút újra divatba hozó Jennifer Lopez viselte a legszebb rózsaszín estélyit, amit a Ralph & Russo szállított le neki.

5. Az este egyik nagy nyertese, Adele

Adele egy szomorúzöld Givenchy ruhában vehette át a neki ítélt 5 Grammy díjat. A 28 éves londoni énekesnő a legjobb énekesnek járó poplemez, az év dala, valamint az év felvétele és az év albuma díjat is besöpörte. Bár az utóbbin annyira elérzékenyült, hogy inkább felajánlotta azt példaképének, Beyoncénak.

Adele in Givency, I'm so feeling it. #Adele #grammys

Una foto publicada por JAUNTY'S SOCIETY (@jauntyssociety) el

6. Lady Gaga dominának öltözött

A Metallicával fellépő énekesnő idén is kínosan ügyelt rá, hogy ő legyen a legextravagánsabb híresség a Grammy-gálán és környékén. Jól láthatóan nemcsak Rihanna, de Lady Gaga szerint is trendi a mellalj-villantás, de a bugyinadrág és a pornós combcsizma sem kopott még ki a divatból. Az énekesnő Alex Ulichny szalonjában talált rá erre a figyelemfelkeltő összeállításra.

#crazy #LadyGaga wore an #AlexUlichny "Breed" embellished leather crop jacket to the #GRAMMYs. #grammyawards

Una foto publicada por @guysandpeople el

Jól nézze meg az este legjobban öltözött hírességeit és szavazzon a kedvencére!

Ki volt a legjobban öltözött a Grammy-díjátadón?

Oszd meg másokkal is!
Mustra