Pólóval tiszteleghetünk az Obama család előtt

Bár arra fel voltunk készülve, hogy valamilyen formában feldolgozzák a divatházak az amerikai elnökválasztást, arra nem számítottunk, hogy a leköszönő elnök és családja milyen agyszüleményeket vált ki egyesekből.

Az Elle.com hívta fel a figyelmünket arra, hogy JoeFreshGoods-ot és haverját, Chance-t a rappert annyira megérintette az Obama család távozása, hogy piacra dobták a ThankUObama néven futó ruházati vonalat, amiben többek között Notorious BIG ihlette (megkoronázott Obama van rányomva) póló, a Harvardra célzó “MALIA” (Obama egyik lánya) feliratos póló és kosaras atléta is található, bár vitathatatlanul a 90-es évek stílusát idéző, “Barack & Michelle' pulóver a kollekció legklasszabb darabja.

“Ezzel a projekttel életemnek azt az időszakát szerettem volna feldolgozni, mikor úgy éreztem, hogy bármit megtudok csinálni, amit akarok és bármi lehetek, ami szeretnék lenni” – magyarázza JoeFreshGoods, aki ezzel a furcsa kollekcióval szeretne köszönetet mondani Obamáéknak az elmúlt nyolc évért.

My president forever * #thankuobama #joefreshgoods

Una foto publicada por Amanda Breeze (@amanda_breeze) el

JoeFresh Good egyébként azt állítja, hogy fekete férfiként Obama reményt adott neki azzal, hogy ő volt az Egyesült Államok első embere. A ThankUObama.us webáruházból villámgyorsan elkapkodták az első darabokat, de állítólag hamarosan újra kaphatóak lesznek majd. A hangzatos pólókban és pulóverekben utazó üzletembert persze Trump sem hagyja hidegen, 20 dollárért, 5800 forintért ‘Fuck Donald’ feliratos pólónk is lehet, ha szeretnénk.

Chance The Rapper for #ThankUObama

Una foto publicada por @black.owned.aesthetic el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek