Story-gála trend: pucérruha, fejdísz és élő növény az estélyin

Szombat este tartották meg a Corinthia Grand Hotelben egyik kedvenc hazai celebeseményünket, a Story-gálát. Az immár 18. alkalommal megrendezett díjátadón megjelent egy rakás hazai híresség, akik komolyan vették a dress code-ot: mi a legjobban öltözött celeb- és színésznőkre vadásztunk és egy csomó olyn estélyit láttunk, ami megérdemli, hogy megemlékezzünk róla.

A gála divatja alapján menőnek számít mostanság Merő Péter, akit mi eddig a Miss Universe Hungary 3D-s kalocsai-giccs nemzeti ruhájával kapcsolatban emlegettünk. A pucérruha-láz is elérte az országot és míg az amerikai gálákon csak a legnagyobb divatházak neveit lehet hallani, itt több híresség saját tervezésű ruhában jelent meg.

Szerintünk az egyik legfantáziadúsabb és egyben legmerészebb estélyit Medveczky Ilona viselte: elmondása szerint a csillogó köves ruhát ő tervezte 45 évvel ezelőtt (!!!), 35 kiló a súlya és 2000 méternyi Swarovski-kristály alkotja. A döbbenetes súlyú estélyit ráadásul Medveczky egy olyan áttetsző tűsarkúval viselte, ami egyrészt épp most jön divatba az Instagramon másrészt én egy lépést sem tudnék benne tenni.

Szintén nagyon fantáziadús volt Sallai Nóra Szilas Rita által tervezett ruhája (a színésznőt rendszeresen öltözteti a tervező), melyről élő növények lógtak, amiket Sallai tovább fog nevelgetni a gála után is. Szerettük még Aleska (Sáfrány Emese) görög istennős fejdíszét és Lakatos Márk oroszlánfejes brossa mellett sem tudtunk elmenni szó nélkül. 

Horányi Juli, Madár Vera és Horváth Éva pirosra voksoltak, de sokan követték a trendet és fémesen csillogó anyagokba öltöztek. A galériában megnézheti, ki hogyan csípte ki magát a jeles alkalomra, utána pedig szavazzon: önnek ki a kedvence a magyar vörösszőnyegről?

Ki volt a legjobban öltözött a Story-gálán?

 • Aleska görög istennőként 797
 • Kulcsár Edina szaténlevelekben 739
 • Náday Anikó 667
 • Németh Anna Nárayban 610
 • Medveczky Ilona 35 kilós ruhában 333
 • Sallai Nóra élő növényzetben 306
 • Sarka Kata strasszokban 298
 • Péterffy Lili pucérruhában 265
 • Horváth Éva pirosban 262
 • Fodor Zsóka 188
 • Peller Mariann 128
 • Madár Vera 118
 • Horányi Juli saját tervezésű ruhában 83

Ők kaptak Story Ötcsillag- és Érték-díjakat

A Story-olvasók, valamint egy kuratórium döntötte el, kik kapjanak díjat 2017-ben. A zsűri tagjai: Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, és a Rózsa György televíziós személyiség voltak.

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta, a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták. Pély Barna a zenész kategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernellák Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át. Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolók közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakpárosnak jutott az elismerés. Majka az év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár család pedig az év produkciója. Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági nyert, az év Leg-legje pedig az RTL Klub heti „dramedy” sorozata, a Válótársak lett. A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta és rendhagyó módon az Év Különdíját is átnyújtották Demjén Ferenc énekes-dalszerzőnek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.