4 kiegészítő, ami menő lesz a télen

Már egy ideje a boltokban vannak a szezon olyan kulcsfontosságú darabjai, mint a bomber, a virágos hippiruha, a bársonyruha, a fodros blúz, illetve a rózsaszín. A hajtás után lecsekkolhatja, hogy milyen cipőket, táskákat és bizsukat érdemes beszerezni az őszi-téli ruhadarabok mellé, és hogy mivel érdemes kombinálni azokat!

1. Bakancs-cipő

Az idei cipőtrend kicsit olyan, mintha az összes, korábbi őszi-téli cipődivatot egybegyúrták volna a luxusmárkák tervezői, akik szerint továbbra is menő a punk-rock vonal. A lázadó stílust ezúttal az építőmunkások és a hip-hop zenészek ruhatárában megtalálható gumitalpú bakancsokkal keverték a divatházak. A Louis Vuitton ezüst bakancs-csizmát, a Maison Margiela magassarkú tornacipőt, az Alexander Wang pedig bordó, csattal díszített bakancsot árul a szezonban.

2. Csecsebecsék, bizsuk

A tervezők nagyon ki akarták hozni belőlünk a kislányt a szezonban, ezért számos kollekcióban helyet kaptak a nagymamás brossok, kövekkel kirakott csatok, övek, csillogó nyakláncok és hajdíszek. Ilyen feltűnő kiegészítőben gondolkodott és kicsit túlzásba is esett többek között a Prada, a Dolce & Gabbana, a Gucci és az Alexander McQueen is 2016-ban.

3. Keresztbe átvetett táska

A retikült és a hátizsákot ez a lezserebb trend váltja a sorban, ami merész húzás volt a divatházak részéről, mivel számos nőn előnytelenül mutat a mellek közé ékelődő táskapánt, és nem is mindig kényelmes viselet. A Jacquemus vastag, míg a Givenchy inkább vékony vállpánttal hozná divatba a fazont, a Proenza Schouler és a Marni szerint viszont a láncos táskákat is így hordjuk majd a jövőben.

4. Nem ciki zoknival hordani a szandált

A divatházak szerint egy elegáns zoknival akár a hűvösebb időszakban is hordhatjuk a kedvenc pántos tűsarkúnkat vagy törpesarkú cipőnket. A jópár szezon óta divatban tartott trend idén megjelent az Etro, a Gucci, a Vivienne Westwood és a Tommy Hilfiger kifutóján is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel a ruhatárunkat az év második felében!

Oszd meg másokkal is!
Mustra