Boltkörkép: idén is hódít a szőrme

A szezonban már nyakukba vettük a várost, hogy megmutassuk milyen kabátokat tudunk ősszel hordani, és már akkor is feltűnt, hogy a szőrmés dolgok még itt maradtak idén is. Annak jártunk utána, hogy a szőrős kapucnis kabátokon túl milyen lehetőségünk van, ha fel akarjuk dobni a szettünket egy kis szőrmével. Mutatjuk őket a hajtás után!

Asia Center

A kabátok mellett idén a pulcsikon is elterjedt a szőrős gallér, sőt a sima barna vagy fekete változatot felváltották a több színben pompázó darabok is. Az Asia Centerben találhatunk ilyen pulcsikat is, áruk 5000 forint körül mozog. A szőrös pulcsik mellett persze a bundák, vagy bundaszerű kiskabátok is megjelentek, amiket már 9-10 ezer forintért beszerezhetünk, de kaphatók az Asiában szőrmegallérok is párezer forintért, jóval olcsóbban, mint a belvárosi boltokban. Alábbi, színes szőrmével ellátott pulcsi is különleges egyébként, mert hasonlót a plázákban nem láttunk:

Orsay

A boltok közül a legnagyobb szőrős gallérú pulóverkínálat egyértelműen az Orsayban volt. A pulcsik színvilága általában bézs, szürke, világos rózsaszín, és ehhez passzoltak a szürkés szőrmék. Fontos elmondani, hogy bár a legtöbb pulcsira rá van varrva a szőrme, nagyon sok darabon viszont gombos megoldással rögzítik, így bármikor le tudjuk csatolni a szőrt, és máris kapunk egy új pulóvert plusz egy jó kis szőrgallért. Az Orsayban ezek a pulcsik 11 forinttól kezdődnek. A másik nagy sztár idén a szőrmestóla, vagy szőrmesál. Ilyet találtunk itt is, már 5 ezer forintért szerezhetünk magunknak egy különleges kiegészítőt.

Zara

Tavaly írtunk arról, hogy a szőrmestólák divatba jönnek, és úgy tűnik, idén sem lesz másképp: a Zara teli van velük! Különböző színekben tudunk vásárolni a kabátra kiegészítőket: van barna, rózsaszín, bézs és fekete színű is! Tapintásra nagyon kellemes, csak sajnos teljes áron 10 ezer forintot kérnek érte, amiért máshol komplett kabát jár...

C&A

A szőrős pulcsik mellett a poncsókat is előszeretettel dobták fel idén szőrmével. A C&A-ban találhatunk ilyen darabokat, legtöbbjük szürke színben pompázik – kettőt le is fotóztunk, nagy különbséget nem látunk köztük. A poncsón lévő szőrme általában lecsatolható, így a tél vége-tavasz közeledtével átmenekíthetjük a felöltőt az új évszakba. Az áruk egységesen 8 ezer forint körül van, ami, ha azt nézzük, hogy egy ilyen szürke kardigán örök darab lehet, nem is olyan sok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra