Ekkora Photoshop-parát rég láttunk

A W magazin 10. évfordulóját ünnepli sztármodellekkel, Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, valamint Lizzie Fitch és Ryan Trecartin művészekkel, akik Ryan Kibler fotóssal együtt alkották meg "Placebo Pets" címre keresztelt kicsit performansz-művészetbe hajló editorialjukat, melyen keresztül elvileg a közösségi oldalak emberre gyakorolt hatását kéne átéreznünk. A képeken megjelenik még Lauren Devine énekesnő is.

Ha komolyan vesszük a sorozatot, akkor a közösségi média elég fájdalmas dolog lehet, Jennernek és Hadidnak ugyanis az egyik képen a térde tűnt el teljesen, a másik képen meg Hadid könyöke esett a Photoshop áldozatául. A W magazin közleménye szerint a modellek nagyon barátságos, háziasított humanoidokat jelenítenek meg, merthogy az emberiség tagjai közül csak a legbarátságosabbak maradnak életben a lap által ábrázolt sci-fi jövőben. A művészek szerint az ember úgy viszonyul a technikához, mint a háziállatokhoz, de ebbe ne menjünk bele, inkább nézze meg a furcsa képeket (kattintson rájuk, a Twitteren nagy méretben is meg lehet őket csodálni):

Hogy tetszenek a képek?

A Twitterezőket se nagyon érdekelte a művészi háttér, inkább elkezdtek azon derpegni, hova tüntették az utómunka során a modellek érdét, illetve mi történt Kendall Jenner lábujjaival? Mondjuk szegény Lauren Divine arcát nem is említik, pedig az az, ami igazán ijesztő lett a forradalminak szánt művészi lapszámban.

Nyilván nem gondolta azt a W, hogy senkinek nem fog feltűnni a térdek hiánya, de akkor miért csinálták az egészet? Nyilván direkt és poénból, no meg persze a kis hírverés se árt a 10. évfordulónak, amit nem féltétlen kapnak meg, ha csak simán a címlapra rakják a szép Kendall Jennert és barátnőjét: ehhez már több kell. Mondjuk pár hiányzó térd.  

Oszd meg másokkal is!
Mustra