Amelia Windsor az egyik legtrendibb előkelőség

Felköthetik a gatyájukat a brit ‘jó csajok', mivel a 20 éves Amelia Windsor egyre több puccos divateseményen bukkan fel mostanában. A királynő unokatestvérének az unokája annyira menőnek számít a társasági körökben, hogy a neves Tatler magazin a fiatal hercegnőt választotta meg az év legszebb előkelőségének.

Lady Amelia Windsor a Wikipédia.org információi szerint a 29.(A Daily Mail szerint csak a 36.) helyet foglalja el a brit trónöröklési sorrendben. A hercegnő az elmúlt hónapokban megfordult a Chanel, a Dior és a Tommy Hilfiger bemutatóján is.

Az Edinburgh-i Egyetemre járt arisztokrata kócos hajjal, virágnyomatos Erdem és Giambattista Valli ruhákban pózolt a Tatler divatanyagában. A lázadó természetűnek mondott hercegnő várhatóan a szeptemberi divathéten is látható lesz majd egy-két luxusház bemutatójának első sorában.

Lady Amelia Windsor for Tatler UK April 2016 * Photographer: Karen Collins * Stylist: Sophie Goodwin * Hair Stylist: Cecilia Romero * Make-up Artist: Thom Walker * #ladyamelia #ladyameliawindsor #ameliawindsor #tatler #tatleruk #fashion #style #royal #royals #britishroyal #britishroyalfamily #magazine

Una foto publicada por Lady Amelia Windsor (@ladyameliaw) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra