20 méter a világ leghosszabb menyasszonyi uszálya

Kétségtelenül Trish Peng vörös színű menyasszonyi ruhája volt az új-zélandi divathét egyik legnagyobb szenzációja, mivel a 25 éves tervező egy 20,1 méteres tüll uszállyal dobta fel a száz Swarovski kristállyal kirakott, Christian Dior féle vintage csipkéből készült ruhakölteményt, amin 120 órán keresztül dolgozott egy négy fős szakmai csapat – írja a Dailymail.co.uk a kifutót beterítő uszályról, ami az eddigi leghosszabb volt, ami valaha divatshown megjelent.

Ezzel a ruhával hívta fel magára a figyelmet a tervező.
Ezzel a ruhával hívta fel magára a figyelmet a tervező.Michael Ng / Getty Images Hungary

“A piros a jólét és a jó szerencse jele. És egy kicsit a kelet és a nyugat találkozásának jelképe is ez nekem” – mondja a kínai gyökerekkel rendelkező aucklandi dizájner, aki 5800 dollárt, 1,6 millió forintot kér egy ilyen couture menyasszonyi ruháért, amit reményei szerint szeretni fognak majd az amerikai piacon is.

A látványos ruha az új-zélandi Weddings Magazine bemutatójának záró darabja volt, a koszorú-szerű arany fejdíszt és a levehető uszályt tartó pántot Anna Marguerite készítette a tervezőnek, aki elsősorban a Los Angeles-i gazdagokat szeretné megcélozni a jól szabott luxuskollekcióival. Az új menyasszonyi ruha kollekció egyébként tökéletesen követi a nemzetközi trendeket, ide kattintva megnézheti Trisha Peng többi munkáját is. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra