Szerezzen be valami lakkot az őszre!

Nemcsak a szőrme lesz divatban az őszi szezonban, hanem a lakk is, amit az utcai divatanyagokat és celebnőket elnézve szigorúan fekete színben viselünk majd a hűvös időszakban. A fényes anyag nemrég felbukkant a koppenhágai divathéten is, ahol elsősorban kényelmes pulóverekkel, hétköznapibb darabokkal, lapos cipővel és valami rózsaszínnel kombinálták a divatrajongók – hívja fel a figyelmet a trendre a Glamour.com.

A Louis Vuitton lakk hátizsákot dobott piacra az év második felére, míg Jessica Chastain a Chanel haute couture bemutatóját ülte végig lakk ceruzaszoknyában. Az egyre stílusosabban öltöző Dakota Fanninget New Yorkban, Carine Roitfeldet pedig Párizsban kapták lencsevégre trendi lakk szoknyában. Mi pedig alig várjuk, hogy a divatrajongóvá vált Celine Dion is feltűnjön valami lakkszerkóban a közeljövőben.

Személyes tapasztalataink alapján a 90-es évekből visszalehelt izzasztó ruhadarabot csak akkor érdemes megvenni, ha azt béléssel is ellátták a gyártás során. Persze a fast-fashion márkák kínálatában is van már pár lakk darab, a Mangóban például 10.945 forintot kérnek egy cipzáras lakk nadrágért, az Asos 34.110 forintot kér egy kabátért, míg a Bershkában 6995 forintba kerül egy lapos talpú lakkcipő. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan viselik a hírességek, és mit kapni a megfizethetőbb butikokban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek