Ezért a táskáért őrülnek most meg a Kickstarteren

Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, amibe mindent, de tényleg mindent bele tud pakolni, de amellett, hogy feneketlen, még viszonylag jól is néz ki, és könnyen hozzá tud férni a benne lévő dolgokhoz. Egy melbourne-i dizájncég, az Alpaka azt állítja, ők megalkották a tökéletes futártáskát, ami annyira tuti, hogy más kiegészítőre nem is lesz szükségünk. Ez az ígéret , ugyanis a Kickstarteren a tervezett 15 ezer dollár helyett több mint 35 ezer dollár gyűlt őssze úgy, hogy még jó pár hétig várják a felajánlásokat. 

De miért is olyan nagy dolog a 7even táska, amit a digitális nomádoktól kezdve a vállalkozókon át a sportolókig mindenkinek ajánlanak alkotói? Íme pár tulajdonság, amivel azért találkoztunk már máshol is, de próba nélkül nem mondjuk, hogy 7even nem éri meg az árát. Szóval:

  • Nem egy túl különleges, bár kétségkívül fícsör, hogy vízhatlan anyagból készült. 
  • Több rejtett zseb van benne, illetve olyan zsebek, amikből könnyen el tudja venni a kulcsot vagy pénzt, ha arra van szüksége. 
  • A bélelt laptop- és dokumentumtartó rekeszek mellett van külön hely a fülhallgatónak és szemüvegnek, meg hálós zseb a kábeleknek, ja, és a fotós állványát is rá tudja pakolni. 
  • Mágneses kapcsokat és könnyen állítható pántokat is raktak rá. 
  • Háromféleképpen hordható.

Ha megnézte a mellékelt videót, és meggyőzőnek találta, akkor akár egy dollárral támogathatja a projektet, de aki táskát is akar, annak legalább 139 dollárt (kb. 38 ezer forintot) kell fizetnie, és csak decemberben indul a kiszállítás. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra