A legnagyobb hőségben is kabátban?

Ki tudja, talán légkondi betegségben szenvedhetnek azok a hírességek, akik a nagy júliusi kánikulában nem falatnyi nyári ruhában és papucsban, hanem csizmában, pulóverben vagy kabátban teszik ki lábukat az utcára. Legutóbb Chriselle Lim stylist posztolt gey furcsa képet az Instagram oldalán, melyet elnézve nem értjük, vajon miért gondolták azt az Olsen-ikrek, hogy az országos melegrekordok ellenére kabátban jelennek meg egy Los Angeles-i eseményen?

Az Olsen-ikrek kabátban vészelik át a Los Angeles-i hőségriadót.
Az Olsen-ikrek kabátban vészelik át a Los Angeles-i hőségriadót.Fotó: Donato Sardella / Getty Images Hungary

“Talán nincs nyár és nincs hőségriadó??? Minek a kabát? Már attól is leizzadok, ha ránézek” – írta egy kommentelő a kép mellé de a többiek is értelmezhetetlennek találták a nyáriruhás stylistot körbefogó kabátos Olsen-ikreket. Szerintünk az a szőrmével bevont barna táska sem lehet a legpraktikusabb kiegészítő 20-25 fok felett.

Persze nem csak a 30 éves testvérpár az egyetlen olyan A-listás celeb, aki már cikinek találja a nyári trendeket, a napokban Kim Kardashiant sem zavarta, hogy egy hamptonsi kertipartin csak ő izzadt farmer combcsizmában és pulóverruhában a vendégek közül.

@revivaltour

Una foto publicada por Selena Gomez (@selenagomez) el

De Selena Gomezt sem zavarta a malajziai páratartalom, a nagy hőség ellenére fekete garbóban és szatén nadrágban lépett színpadra az 5,4 millió fős Selangorban. Ön mit gondol, mi lehet a furcsa jelenség oka? Szavazzon!

Szerintem...

  • Zavaros, mert télen egy szál semmiben flangálnak 177
  • Kit érdekel 161
  • Már az őszi trendeket hordják 63
  • Légkondi betegségben szenvednek 20
  • Nem szeretik, ha megkapja őket a nap 12
Mustra