8 egyszerű szépészeti tipp irodistáknak

Hányszor bosszankodott már azon, hogy, összetollazta a kedvenc fehér blúzát vagy éppen tönkretette pár perc alatt a frissen festett körmét? A Southern Living összeszedett 8 nagyon egyszerű tippet, amivel ezeken a mindennapos baleseteken könnyen túllendülhet – ezeket pontokba szedve fordítottuk le, de szerencsére videóval is tudjuk szemléltetni, melyik praktika hogyan válik be! 

  1. A tintafoltot például elég csak hajlakkal befújni, dörzsölni egy kicsit  és kijön a fehér ingből. Aztán csak lemossa a hajlakkot egy kis vízzel és olyan, mint újkorában.
  2. Ha a munkahelyén elhagyta a fülbevalója hátát, szerezzen egy radíros végű ceruzát, törje le a radírt és átmenetileg rögzítse azzal a fülbevalót.
  3. Elszakadt hajgumit pótoljon ceruzával és kontyolja fel a haját.
  4. Ha zsírosnak érzi a bőrét, itassa le (tiszta) kávéfilter papírjával, de még ennél is jobb, ha durva anyaú, zöld papírtörülközőt talál a céges vécében, annál semmi nem mattít jobban.
  5. Amikor nincs ideje megvárni, hogy teljesen megszáradjon a körömlakkja, próbálja ki azt, hogy jéghideg vízbe teszi az ujját 10-15 másodpercig.
  6. Beszáradt szempillaspiráljába még új életet lehelhet ha egy kis kontaktlencsetisztító folyadékot önt bele és összekeveri.
  7. A spirálozást egy egyszerű post-it papírral teheti egyszerűbbé.
  8. Azokhoz a ruháihoz pedig használjon hajlakkot, amik mindig feltöltődnek.

Mindezt alábbi videóban meg is nézheti!

Oszd meg másokkal is!
Mustra