Tuti megoldások dörzsölődő combok ellen

A nyár szuper jó, amíg nincs 30 fok, és az ember nem rendelkezik vastag combokkal. Utána némileg szívás. A vékony lábakkal rendelkezők számára nem is létezik az összeérő comb problémája, de sokaknak mindennapos szívás nyáron szoknyát hordani. Merthogy az összeérő combok járás közben minden lépésnél összedörzsölődnek, ettől lassan kipirulnak, ki is sebesedhetnek. Megoldás persze létezik, viszont semmi sem tökéletes. A hintőpor csak ideiglenesen segít, a krémek úgyszintén.

Megoldások

Sufni tuningban az első megoldás a biciklis nadrág. Viszont ez baromira melegít, és még jobban fog az ember izzadni. A másik megoldás lehet a levágott harisnya, amely persze vészhelyzetben tökéletes, de hasonló paraméterekkel bír, mint a biciklis nadrág. Extra a felpöndörödés.

shutterstock 186196073

Megoldás lehet még az alakformáló fehérnemű, de az még télen is szívás, nyáron pedig főleg. Pedig nyáron még fontosabb lenne az alakformálás -de hiába, az élet nem habostorta. Létezik olyan, hogy lovagló alsó, ami alapvetően lovagláshoz készült, de simán fel lehet venni ruhák alá is. Viszont ez is teljesen műszálas, és még csak nem is olcsó.

onlinefehernemu.huAnita 1690 n  i  52d67cddd7540 (1)
onlinefehernemu.hu

A testhezálló pamut rövidnadrág tökéletes lenne, de a 90-es évek meghatározó öltözéke mintha teljesen eltűnt volna a boltokból, pedig gyors és viszonylag olcsó megoldás lehetne a problémára. A megoldást a felnőtt leggings levágása jelenti, persze ehhez illik felhajtani a levágott részt, ami igényel némi varrótudást. Szerencsére valaki végre rájött, hogy hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, és megalkotta a bandalettes névre hallgató találmányt, amely valójában olyan, mint egy combfix harisnya nélkül. Tehát egy széles, csipkés szalag, amit szilikon pánt tart a helyén. Egyszerű, praktikus és dekoratív is, már ha fenn marad. Itthon olyan 4000-5000 forintért kapható, Kínából 800-1000 forint körüli áron rendelhető.

Red-Wine
bandelettes.com

Kedvencünk mégis az a magyar találmány, mely nagy valószínűséggel sosem talált gyártóra. Szabó Imrénét egy filmben látott jelenet ösztönözte arra, hogy megoldást keressen az összeérő comb problematikára. Sajnos ötletét senki nem karolta fel, így nem került tömegtermelésbe az elmés darab, amit hétköznapi és alkalmi változatban is megtervezett Szabóné. Egy közepesen ügyes varrónő vagy hobbivarró simán meg tudja varrni a kiegészítőt, ezzel biztosítva lehetőséget a szoknyahordásra.

Oszd meg másokkal is!
Mustra