Hercegnős luxuscuccokban turnézik Elle Fanning

Éppen két évvel ezelőtt promózták a világ nagyvárosaiban a Demonát, mikor a divatkritikusok azt rebesgették, hogy bizony az akkor még csak 16 éves Elle Fanningnek hercegnős ruháival sikerült túlöltöznie a stílusikonként kezelt Angelina Jolie-t a vörös szőnyeges integetéseken.

Az idén érettségiző szőke színésznő ezúttal a dán rendező, Nicola Winding Refn (Elátkozott város, Drive-Gázt!) legújabb, modellvilágról szóló filmje, a Neon démon kapcsán került újra reflektorfénybe, ugyanis újra a filmpremiereken felvonultatott dizájnerruháitól hangos a világsajtó.

Az éppen 18 éves Fanning már felnőtt nőként jelent meg a májusi Cannes-i Filmfesztiválon, majd kollegáival együtt népszerűsítette a filmet többek között Londonban, Párizsban, Rómában, New Yorkban és Los Angelesben is – hívja fel a figyelmet a Fashionista.com a színésznő zsúfolt menetrendjére.

A ruhák kiválasztásában az előző turnéhoz hasonlóan nagy segítségére volt az ismert stylist, Samantha McMillen, aki az estélyi ruháknál természetesen ügyelt arra is, hogy a filmben főszerepet kap a csillogás, a flitterek, valamint a szívmotívumok és ezekre kívánt refkeltálni az Elle Fanningre adott couture darabokkal is.

“Mindegyik ruha nagyon Elle-es. Kicsit bohém, mindig előkelő és éteri”– mondja a büszke öltözötetőnő, aki a fényviszonyok mellett gondosan odafigyelt például arra, hogy még véletlenül se jöjjön szembe senkin ugyanaz a ruha a vörös szőnyegen. Kattintson a galériára és gyönyörködjön ön is a színésznő által viselt bámulatos Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Lanvin, Alexander McQueen és Giamba (a Gimabattista Valli testvérmárkája) kreációkban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra